ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με όλα τα «όπλα» του ο Ιδιάκεθ κόντρα στην Αλκή!

Με όλα τα «όπλα» του ο Ιδιάκεθ κόντρα στην Αλκή!

Με πρωινή προπόνηση που πραγματοποίησε στο βοηθητικό γήπεδο η ΑΕΚ, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της με την Δόξα το οποίο θα είναι στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

H ομάδα της Λάρνακας θα πάει στο “ΑΕΚ Αρένα” με τον Ιδιάκεθ να έχει όλους του, τους βασικούς ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, με τον Βάσκο τεχνικό να ετοιμάζει τα πλάνα του για την 4η συνεχόμενη νίκη στο “σπίτι” της.

Δείτε την ενημέρωση:

Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αλκή Ορόκλινη στο AEK ARENA (Τρίτη 06/02, 19:00).

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, δίτερμα σε μικρό χώρο και τελειώματα φάσεων.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Mιχαήλ και Τούμπας.

Η προπώληση των εισιτηρίων από τα Γραφεία του Σωματείου συνεχίζεται σήμερα (09:00-13:00, 15:00-18:00) και αύριο (09:00-13:00).

Εισιτήρια πωλούνται για τις εξέδρες Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική), AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια).

Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο στο 1 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top