ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την πρέπουσα σοβαρότητα για την 17η!

Με την πρέπουσα σοβαρότητα για την 17η!

Η 17η νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Εθνικό αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ.

Κόντρα σ’ ένα αντίπαλο που ναι μεν στον πρώτο γύρο ανάγκασε τους γαλαζοκίτρινους σε απώλειες ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν άρδην αφού από την μια η ομάδα του Γιώργου Δώνη βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και από την άλλη ο Εθνικός αποχαιρέτησε ήδη την μεγάλη κατηγορία.

Παρ’ όλα αυτά ο ΑΠΟΕΛ προσεγγίζει με την πρέπουσα σοβαρότητα τον αγώνα αυτό, γνωρίζοντας μεν τα δεδομένα ωστόσο δεν επαναπαύεται. Για να έχει αντίκρισμα το διπλό στην Λεμεσό επί του Απόλλωνα αλλά και οι επιτυχίες στα ντέρμπι με ΑΕΛ και ΑΕΚ θα πρέπει να εξασφαλίσει με κάθε τρόπο τους βαθμούς της νίκης ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή του πίνακα.

Γι’ αυτό και ο Γιώργος Δώνης παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, προετοίμασε όσο καλύτερα μπορούσε την ομάδα του στέλνοντας το μήνυμα στους παίκτες του πως όλα τα παιχνίδια έχουν βαθμό δυσκολίας.

Το γρήγορο γκολ και ένα καθαρό σκορ θα είναι το ιδανικό για τον ΑΠΟΕΛ και αυτό ζήτησε από τους παίκτες του Ελλάδιτης τεχνικός για να πάνε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στην Πάφο, ένα επίσης παιχνίδι με ψηλό βαθμό δυσκολίας.

Προσφέρεται για αλλαγές…

Το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό προσφέρεται για αλλαγές και ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να προχωρήσει σε μερικές ώστε από την μια να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες του που του έχουν ανάγκη και από την άλλη να δώσει την δυνατότητα σε κάποιους άλλους να βρουν αγωνιστικό ρυθμό ενόψει των πολύ δύσκολων αναμετρήσεων που έρχονται.

Παράλληλα όμως με τις αλλαγές δεν αποκλείεται να δούμε και διαφορετικό αγωνιστικό στυλ κάνοντας την ομάδα του πιο ευέλικτη μεσοεπιθετικά.

Οι απουσίες των Λάγο, Μερκή, Εφραίμ, Βάτερμαν και Καρλάο δεν δημιουργούν ιδιαίτερα προβλήματα αφού υπάρχουν οι επιλογές ώστε να καλυφθούν επάξια τα κενά αυτά.

Ο Πέρεζ θα είναι όπως πάντα στο τέρμα, ενώ το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Βούρο και Πολιάκοφ με τους Νσούε και Ιωάννου να καλύπτουν τα άκρα.

Στην μεσαία γραμμή, δύσκολα ο Γιώργος Δώνης θα κρατήσει εκτός 11άδας και Μοράις αλλά και Σόουζα με τις εκτιμήσεις να δείχνουν πως ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα και έχοντας μπροστά του τους Ζαχίντ και Σάλαϊ.

Στα άκρα της μεσαίας γραμμής αναμένεται να δούμε τους Μακρή και Αλωνεύτη παρόλο που και ο Ορ έχει τις δικές του πιθανότητες να καλύψει το άκρο κάτι που θα σημαίνει πως ο Μακρής θα μείνει εκτός 11άδας.

Όσον αφορά την επίθεση αυτή σήμερα θα ανήκει στον Γκιγιέρμε Ντελατόρε αφού χρειάζεται  λεπτά συμμετοχής για να μπορέσει να βρει αγωνιστικό ρυθμό και το παιχνίδι με τον Εθνικό προσφέρεται.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top