ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Χαμηλή νέφωση, ομίχλη και σκόνη στο ‘μενού’ – Αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας

ΚΑΙΡΟΣ: Χαμηλή νέφωση, ομίχλη και σκόνη στο ‘μενού’ – Αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, που αναμένεται να υποχωρήσει από το βράδυ της Κυριακής 11/2

Το βράδυ της Παρασκευής (09/02) θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις, ενώ τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, και στα βόρεια, νοτιοανατολικοί μέχρι νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα παράλια και στους 8 στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (10/02) θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 16 στα ψηλότερα ορεινά.

To βράδυ του Σαββάτου (10/02)  θα παρατηρούνται και πάλι αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τη Δευτέρα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top