ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επιστράτευσαν μέχρι και οξυγονοκόλληση και έφυγαν φορτωμένοι χρυσαφικά...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επιστράτευσαν μέχρι και οξυγονοκόλληση και έφυγαν φορτωμένοι χρυσαφικά...

Μέχρι και οξυγονοκόλληση επιστράτευσαν οι δράστες για να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο της εκκλησίας της Παγανιάς Ευαγγελίστριας στην Παλλουριώτισσα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9:00 το πρωί της Παρασκευής (09/02) καταγγέλθηκε από τον ταμία της εκκλησιαστικής επιτροπής πως άγνωστοι διέρρηξαν την αίθουσα δεξιώσεων που βρίσκεται στην εκκλησία και έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά ιδιοκτησία της εκκλησίας, άγνωστης αξίας.

Μέλη της Αστυνομίας, μετά από επιτόπιες εξετάσεις διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από το δίφυλλο ανοιγμένο αλουμινένιο παράθυρο του προθάλαμου της αίθουσας σπάζονται το γυαλί.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της Αστυνομίας, οι δράστες παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο την ξύλινη πόρτα της εκκλησιαστικής επιτροπής και με την χρήση οξυγονοκόλλησης, παραβίασαν το πρώτο χρηματοκιβώτιο ενώ δεν κατάφερα να ανοίξουν το δεύτερο που ήταν δίπλα.

Την ίδια μέρα, αστυνομικός ανέκοψε όχημα που οδηγούσε άντρας και μετά από έρευνα, εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του, ποσότητα χρυσαφικών .

Ο ύποπτος συνελήφθη ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητούνται αλλά δυο πρόσωπα.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top