ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Πάφος για όσα πρέπει να γνωρίζεις ενόψει της «κόντρας» με τον ΑΠΟΕΛ!

Η Πάφος για όσα πρέπει να γνωρίζεις ενόψει της «κόντρας» με τον ΑΠΟΕΛ!

Η Πάφος FC μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας προετοιμάζει τον κόσμο ενόψει του ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (Κυριακή, 11/2).

Δείτε την ενημέρωση:

Η ΠΑΦΟΣ FC συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το Πρωτάθλημα CYTA 2017-18. Η ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας για την 24η αγωνιστική. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 11/2/2018 στις 15:00 στο Στάδιο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ (Παφιακό). Έπειτα από τη σπουδαία νίκη απέναντι στον Άρη Λεμεσού η ομάδα μας θέλει να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος. Για άλλη μία φορά ο κόσμος μας έδειξε πως μπορεί να γίνει ο 13ος παίκτης δίνοντας την επιπλέον δύναμη στους ποδοσφαιριστές μας. Σε αυτήν την τόσο σημαντική αναμέτρηση μπορούμε να δείξουμε ότι το ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ μπορεί γίνει για άλλη μία φορά μία δυνατή έδρα για την ομάδα μας.

Η ομάδα μας:

Η ομάδα μας βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς ενώ προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη (0-6) στο Τσίρειο Στάδιο απέναντι στον Άρη Λεμεσού . Χωρίς απουσίες από κάρτες θα παραταχτεί η ομάδα μας ενώ ο προπονητής της ομάδας κ. Steven Pressley, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Lucas Dominguez και Kenan Horic λόγω τραυματισμού, ενώ αμφίβολη κρίνεται μέχρι και την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του Daniel Sikorski.

Ο αντίπαλος:

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην 1η βαθμολογική θέση με 54 βαθμούς έχοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 64 γκολ ενεργητικό. Στην τελευταία επίσημη αναμέτρηση του ο αντίπαλος μας κέρδισε εντός έδρας τον Εθνικό Άχνας με σκορ 7-1 στο Νέο ΓΣΠ.

Προϊστορία:

Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ υπερτερεί ξεκάθαρα στις αναμετρήσεις απέναντι στην ομάδα της Πάφου, αφού η ομάδα μας απέναντι στην ομάδα της Λευκωσίας μετράει μόλις 1 νίκη, ενώ έχει 17 ήττες και 5 ισοπαλίες. Τελευταία αναμέτρηση για τις δύο ομάδες ήταν αυτή στις 5 Νοεμβρίου 2017 για την 11η αγωνιστική της φετινής περιόδου όπου η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 4-0 στο Νέο ΓΣΠ . Τελευταία συνάντηση στο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ (Παφιακό), αυτή της 19/12/2015 για την περίοδο 2015-16 όπου η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 0-1.

Ο διαιτητής του αγώνα και οι βοηθοί του:

Διαιτητής : Νικολαϊδης Χρίστος

Α’ Βοηθός Διαιτητής : Ανδρέου Π. Ανδρέας

Β’ Βοηθός Διαιτητής : Τζιωρτζής Ομηρος

4ος Διαιτητής : Αντωνίου Μάριος

Παρατηρητής Διαιτησίας : Δημητρίου Ανδρέας

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΑ

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει από την Παρασκευή 10/02/2018 στο Οίκημα του Σωματείου μας ‘’PAFOS HOUSE’’.

Ωράριο προπώλησης:

  • Σάββατο 11/02 – 10.00-14.00
  • Κυριακή 12/02 – 10.00-12.00

Εισιτήρια θα προπωλούνται στα ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα. Τα ταμεία του Σταδίου θα ανοίξουν στις 13:00 και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 13:30.

Οι φίλαθλοι της ΠΑΦΟΣ FC θα έχουν στη διάθεση τους την Δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας την Ανατολική.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό. Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας PREMIUM και VIP θα εισέρχονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ από την κεντρική είσοδο του σταδίου.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας STANDARD και WOMEN, θα εισέρχονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ από τις εισόδους 2 και 3, δεξιά και αριστερά της κεντρικής κερκίδας και ΔΕΝ θα επιτρέπεται η διέλευση τους στη κεντρική κερκίδα.

Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μόνο με μετρητά.

Παρακαλούμε τους φίλαθλους της ΠΑΦΟΣ FC, να συμπεριφέρονται στα παιχνίδια με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών και των Αρχών Ασφαλείας του Σταδίου, για την ομαλή διεξαγω γή του αγώνα και την αποφυγή οποιαδήποτε τιμωρίας για την ομάδα μας.

Πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ 16:00 ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 17:00 ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ 18:00 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΦΟΣ F.C 15:00 ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 17:00 Α.Ε.Κ.ΛΑΡΝΑΚΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 18:00 ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

ΑΛΚΗ Ορόκλινης 19:00 ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top