ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΑΕΚ ενημερώνει!

Η ΑΕΚ ενημερώνει!

Η ΑΕΚ Λάρνακας μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ενημερώνει τον κόσμο της για τα εισιτήρια του παιχνιδιού κόντρα στον Άρη την ερχόμενη Τετάρτη (14/2).

Αναλυτικά:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι δεν θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη στο Τσίρειο Στάδιο, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (14/02) στις 17:00.

Εισιτήρια θα πωλούνται ΜΟΝΟ στα ταμεία του γηπέδου, μία ώρα (16:00) πριν την έναρξη του αγώνα. Οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν επίσης μία ώρα (16:00) πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Ανατολική εξέδρα και παρακαλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματά τους στους χώρους στάθμευσης πίσω από την συγκεκριμένη εξέδρα.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top