ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρέλα: Sold-out το ΠΑΟ-Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα, 18 ημέρες πριν το τζάμπολ!

Τρέλα: Sold-out το ΠΑΟ-Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα, 18 ημέρες πριν το τζάμπολ!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Euroleague (2/3, 21:15) εξαντλήθηκαν, 18 μέρες πριν από την αναμέτρηση!

«Πράσινος»… πανικός! Οι φίλοι των νταμπλούχων Ελλάδας εξαφάνισαν σε χρόνο dt τα εισιτήρια του πολύ κρίσιμου αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και το «τριφύλλι» ανακοίνωσε sold out στο ΟΑΚΑ κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες πριν από το τζάμπολ.

Η συσπείρωση στον κόσμο του Παναθηναϊκού Superfoods είναι εμφανής μετά τα όσα έγιναν με την Euroleague, ενώ και οι προσθήκες των Άντριαν Πέιν – Μάικ Τζέιμς… έφτιαξαν τους φίλους των νταμπλούχων Ελλάδας.

Έτσι, το sold out του αγώνα που θα γίνει στις 2/3 ανακοινώθηκε στις 12/2!

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague (2/3, 21.15).

Το sold out 18 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, απέδειξε εμπράκτως για ακόμη μια φορά την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωση των φιλάθλων μας προς την ομάδα και έτσι η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.

Με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top