ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ζητούμε τον αφανισμό αυτών που προκαλούν τη διαφθορά»

«Ζητούμε τον αφανισμό αυτών που προκαλούν τη διαφθορά»

Με αφορμή μία ανακοίνωση-στήριξη προς τον Εθνικό Άχνας, που εξέδωσαν κάποια προσφυγικά σωματεία, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας «Red Rebels», εξέδωσαν την πιο κάτω… καυστική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Αναφορικά με την ανακοίνωση που εξέδωσαν τα προσφυγικά σωματεία θα θέλαμε να εκφράσουμε την άκρως αντίθετη άποψη μας.

Ξεκάθαρα πάμε κόντρα στη διαφθορά του κυπριακού ποδοσφαίρου και ζητούμε τον αφανισμό αυτών που την προκαλούν.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από το σωματείο ΜΑΣ, όπως κρατήσει απόσταση από το οτιδήποτε έχει να κάνει με το πιο ………. ποδοσφαιρικό σωματείο της Κύπρου, γνωστό σε όλους ως Ηθικός Άχνας.

Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στον Ερμή. Όπως πολλές φορές είπαμε, εμάς το καθήκον μας είναι στο πέταλο. Υπάρχουν οι αρμόδιοι να δουν και να διορθώσουν τα λάθη.

Εμείς θα δεχτούμε την ήττα και θα μας προσγειώσει. Με σοβαρότητα βλέπουμε μπροστά και αγωνιζόμαστε, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Το κυρίως μέρος της ανακοίνωσης μας. Ο θεσμός του κυπέλλου. Αναμνήσεις για τους παλιούς, όνειρα για τους νεότερους. Έχουμε και εμείς δικαίωμα στο όνειρο. Θέλουμε η ομάδα ΜΑΣ να πρωταγωνιστήσει σε αυτή την διοργάνωση.

Εμείς θα είμαστε στο πλευρό ΤΗΣ με αρχή την Τετάρτη στις 19:00 στο Μακάρειο. Να μην λείπει κανείς. Η δίψα του ερυθρόλευκου λαού από μόνη της είναι αρκετή, για να θέλετε και εσείς ως ποδοσφαιριστές, ποδοσφαιρικό τιμ και διοίκηση κάτι περισσότερο. Το θέλουμε, το ζητούμε… το απαιτούμε να τα δώσετε όλα για την διάκριση.

Υ.Γ.: Μαζική αναχώρηση απ τους συνδέσμους.

Υ.Γ.1: Τα όνειρα κοστίζουν ακριβά… μα εμείς κάνουμε όνειρα με μάτια ανοιχτά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top