ΚΟΙΝΩΝΙΑ

'Χαλάει' ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

'Χαλάει' ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Πέμπτη 15/2, µετά τη διάλυση της τοπικής χαµηλής νέφωσης ή και αραιής οµίχλης, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος ενώ τοπικά δεν αποκλείεται να σηµειωθούν λίγες βροχές, κυρίως το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, το πρωί µέτριοι, 4 Μποφόρ αλλά το απόγευµα ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται αρχικά ψηλές νεφώσεις, ωστόσο αργότερα ο καιρός αναµένεται να καταστεί µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 11 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια
και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Παρασκευή 16/2, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος ενώ σε κάποιες περιοχές αναµένονται λίγες βροχές. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Το βράδυ, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Το Σάββατο 17/2, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Κυριακή 18/2, διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε παροδικά αυξηµένη συννεφιά, η όποια σε κάποιες περιοχές είναι πιθανό να δώσει µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως το πρωί. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top