ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΑΤΣΙΑ: Το δράμα του 39χρονου που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του…

ΛΑΤΣΙΑ: Το δράμα του 39χρονου που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του…

Τραγικό να χάνει την ζωή του ένας νέος άνθρωπος, κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, όπως την έχασε ο 39χρονος την Δευτέρα 12/2…

Ο λόγος για τον 39χρονο άντρα από την Ρουμανία, που το απόγευμα της Πέμπτης (08/02) εντοπίστηκε από γυναίκα να είναι αιμόφυρτος στην αυλή του σπιτιού της.

Θυμίζουμε ότι από τις επιτόπιες εξετάσεις της Αστυνομίας, διαφάνηκε πως ο 39χρονος είχε πέσει σε κοίτη ποταμού βάθους 5 μέτρων και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Κατάφερε ωστόσο και αναρριχήθηκε και κατέληξε αιμόφυρτος στην αυλή οικίας.      

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας την ημέρα που εντοπίστηκε στην αυλή κατοικίας, ωστόσο, λόγω των σοβαρών τραυμάτων που υπέστη, κρίθηκε κλινικά νεκρός και γύρω στις 14:20 το μεσημέρι της Δευτέρας (12/02) αποσυνδέθηκε από τα μηχανήματα υποστήριξης. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ‘Φιλελεύθερου’, δυστυχώς ο άτυχος άντρας, είχε μπλέξει με το αλκοόλ και συχνά- πυκνά, είτε πολίτες είτε αστυνομικοί τον έβρισκαν σε άθλια κατάσταση και τον μάζευαν από πεζοδρόμια και πάρκα.

Ο άτυχος 39χρονος όταν εντοπίστηκε την τελευταία φορά, στην αυλή εκείνου του σπιτιού στα Λατσιά, δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις, σύμφωνα με το ΤΑΕ Λευκωσίας, ωστόσο η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, κάνει λόγω για κρανιοεγκεφαλική κάκωση, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

*φώτο αρχείου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top