ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μία ανοιχτή «πληγή» που πρέπει επιτέλους να κλείσει

Μία ανοιχτή «πληγή» που πρέπει επιτέλους να κλείσει

Αν κάποιος έλεγε πριν από χρόνια, ότι η Ομόνοια θα μετρούσε μόνο ήττες και μερικές ισοπαλίες απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για μία πενταετία, τότε θα τον έβγαζαν όλοι τρελό!

Και όμως, είναι η πικρή πραγματικότητα για το «τριφύλλι», το οποίο κέρδισε για τελευταία φορά τον «αιώνιο» του αντίπαλο, στις αρχές Μαρτίου του… 2013!

Συμπληρώνονται σχεδόν πέντε χρόνια από τότε και οι «πράσινοι» αγνοούν ακόμα τη νίκη, με αποτέλεσμα πλέον σε κάθε ντέρμπι ανάμεσα στις λαοφιλέστερες ομάδες της Κύπρου, να ξεκινά ο ΑΠΟΕΛ από θέση ισχύος, όντας το φαβορί για τη νίκη.

Αυτό θα αλλάξει, όταν η Ομόνοια «σπάσει» την… «κατάρα» και αλλάξει το ρου της σύγχρονης ιστορίας της.

Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει πρώτα απ΄ όλα να το πιστέψουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», οι οποίοι σε αρκετά παιχνίδια, έδειχναν να μην έχουν τη ψυχολογία που απαιτείται σε αυτά τα ντέρμπι, ξέχωρα από τα όποια διαιτητικά λάθη έγιναν σε κάποια ντέρμπι «αιωνίων», τα οποία επηρέασαν τους «πράσινους».

Μιλώντας για το σήμερα, η Ομόνοια στο Σαββατιάτικο (17/02) ντέρμπι, είναι και πάλι το αουτσάιντερ, αν θέλουμε να δούμε ρεαλιστικά τα πράγματα, όχι μόνο επειδη ο ΑΠΟΕΛ έχει πάρει για τα καλά τον «αέρα» των «πράσινων» και βρίσκεται σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αλλά και λόγω του ότι η Ομόνοια δεν θα έχει τον Ιβάιλο Πέτεφ στον πάγκο της που άλλαξε την εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο, συν οι τραυματισμοί των Χριστοφή και Ντάρμπισαϊρ που τελευταία είχαν πάρει τα πάνω τους, αλλά και λόγω της απειρίας του νεαρού Χριστοδούλου που θα υπερασπιστεί την εστία (εκτός κι αν κριθεί ετοιμοπόλεμος ο Μιχαϊλοφ).

Βέβαια, σημειώνουμε πως η συμμετοχή στην αποστολή των Χριστοφή και Νταρμπισαϊρ θα κριθεί σήμερα, όμως ακόμα κι αν δηλώσουν παρών, το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα βρίσκονται και αν θα μπορούν και ποσο να προσφέρουν…

Πρόβλημα βέβαια αντιμετωπίζει και ο Κατελάρης, η συμμετοχή του οποίου επίσης θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Όμως, όσοι κληθούν να αγωνιστούν, οφείλουν να αγωνιστούν με πάθος και φυσικά με αυτοπεποίθηση και να πιστέψουν στη νίκη, ειδάλλως, οι οπαδοί της Ομόνοιας θα βρεθούν για μία ακόμη φορά στο… ίδιο έργο θεατές, το οποίο γι΄ αυτούς έχει καταντήσει κουραστικό, αλλά και εκνευριστικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top