ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Λάζος ενημέρωσε για τη συμφωνία των δύο πλευρών που φέρνει νηνεμία!

Ο Λάζος ενημέρωσε για τη συμφωνία των δύο πλευρών που φέρνει νηνεμία!

O Δημήτρης Λάζος προέβη σε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΣΤΡΑ για την υπόθεση με τον Κίκη Φιλίππου. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, αναγνώρισε πως μάλλον ο Κίκης Φιλίππου δεν γνωρίζει για την τελευταία ανακοίνωση που ανέβηκε στο site του Εθνικού (περισσότερα ΕΔΩ), ενώ έκανε γνωστό για μία συμφωνία που ηρεμεί την κατάσταση.

Για την ανακοίνωση του Εθνικού… «Η τελευταία ανακοίνωση που έχω δει αναφέρεται γενικά σε περιστατικά αναφέρεται σε περιστατικά που έχουν γίνει με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο μας και σε διάφορα αλλά περιστατικά μεταξύ των δύο ομάδων όμως στο υστερόγραφο γράφει ότι δεν αφορά τη Νέα Σαλαμίνα η ανακοίνωση αλλά εμένα προσωπικά. Το μόνο πράγμα που αναφέρεται η ανακοίνωση μέσα και βάζει το άτομο μου να έχει κάποια σχέση, είναι για τις φωτογραφίες που έχω βγάλει με το τέλος του αγώνα.

Θέλοντας να συσπειρώσουμε τον κόσμο μας και όντας μέλος του Γραφείου Τύπου θεώρησα ότι πρέπει να βγάλουμε τους πανηγυρισμούς της ομάδας μας. Απ΄εκεί και πέρα αν θεωρεί ο Εθνικός ότι έκανα κάτι για το οποίο πρέπει να τα πούμε δικαστικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν διέπραξα έγκλημα ότι έβγαζα φωτογραφίες και βίντεο από τους πανηγυρισμούς να είστε σίγουροι ότι τέτοιο έγκλημα θα το ξανακάνω».

Για τις απειλές… «Ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας δέχθηκαν απειλές από άτομα του Εθνικού. Για να είμαστε όμως δίκαιοι ο κ. Κίκης Φιλίππου έχει επικοινωνήσει σήμερα με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο και δεν ξέρω αν γνωρίζει για την τελευταία ανακοίνωση. Ήρθα προηγουμένως σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας, και μου είπε ενημέρωσε τον Κίκη Φιλίππου για τα περιστατικά. Ο κ. Φιλίππου είπε πως αυτά θεωρούνται πως έληξαν και έγιναν πάνω στην ένταση και συμφωνήθηκε πως οι σχέσεις των σωματείων θα μείνουν φιλικές».

Για τη διάψευση του κ. Φιλίππου… «Αρχικά τοποθετηθήκαμε μετά το παιχνίδι. Από τη στιγμή που ο Εθνικός έβγαλε προκλητικά μια επίσημη ανακοίνωση που ασχολήθηκε με τον κόσμο μας εμείς έπρεπε να απαντήσουμε. Εγώ μετέφερα τα όσα λέχθηκαν σε εμένα από τον αντιπρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top