ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μοιράστηκαν γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις

Μοιράστηκαν γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στο Μακάρειο ανάμεσα στη Δόξα Κατωκοπιάς και την Πάφο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Οι δύο ομάδες είχαν από κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι, καθώς και τις ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, όμως τελικά έμειναν στην ισοπαλία και πήραν από ένα βαθμό, με τη Δόξα να ανεβαίνει στους 31, ενώ η Πάφος έχει πλέον 25.

Τα γκολ του αγώνα σημείωσαν οι Μπεριγκό και Ενινφούλ.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Δόξα Κατωκοπιάς μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και είχε την υπεροχή στο πρώτο 20λεπτο, όπου δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Ασαμόα, Σισοκό και Σαντίκ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως, η Πάφος άνοιξε το σκορ με τον Μπεριγκό στο 24΄ και στη συνέχεια, έχοντας και τη ψυχολογία με το μέρος της, ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, είχε την κατοχή μπάλας και απείλησε με δεύτερο γκολ, με τις ευκαιρίες των Μπρουλς και Ρόγκουλιτς στο 34΄ και 42΄ αντίστοιχα.

Η Δόξα από την πλευρά της, είχε ένα καλό σουτ με τον Ασαμόα στο 39΄ που έφυγε λίγο έξω, όμως γενικά οι παίκτες της έχασαν τη συνοχή τους μετά το 0-1 και δεν «πατούσαν» καλά στο γήπεδο.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη, η Δόξα μπήκε με το «μαχαίρι στα δόντια» στο γήπεδο και έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της. Έφθασε πολύ νωρίς (στο 49΄) στο 1-1 με τον Ενινφούλ και στη συνέχεια πίεσε για την ολική ανατροπή, χάνοντας 2-3 καλές ευκαιρίες, με πρωταγωνιστές τους Σαντίκ και Κάρλος.

Σταδιακά όμως, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι δύο ομάδες έδειχναν να συμβιβάζονται με 1-1, αν και η Πάφος στο 90΄ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, είχε δύο καλές στιγμές με τους Γκάμποβς και Σικόρσκι, για να σκοράρει και να «αποδράσει» με το διπλό!

Κίτρινες: Μπα / Τάραβελ, Μοστέφα, Πογιέτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα (Χατζηλούκας): Χατζηφραγκίσκου, Σισοκό, Μπα, Μουχτάρης, Ρεδόνδο, Παπαφώτης (Κάρλος 46΄), Πίκολι (46΄ Ιωάννου), Ασαμόα, Σαντίκ, Ναρ, Ενινφούλ (61΄ Πουτζιουρής).

Πάφος (Πρέσλι): Κόπριβετς, Γιάντζα, Γκουλόν, Τάραβελ, Κομπανί (75΄ Γκάμποβς), Μοστέφα, Μπρουλς, Ντεούλ (53΄ Πογιέτ), Μπεριγκό, Ρόγκουλιτς, Σικόρσκι.

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Καλησπέρας Νίκος
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Καπιτανής Κώστας

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top