ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαμένη ευκαιρία για την Αταλάντα

Χαμένη ευκαιρία για την Αταλάντα

Η Αταλάντα έχασε μία καλή ευκαιρία να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία (1-1) στην αδιάφορη Φιορεντίνα.

Στην αποψινή αναμέτρηση στο Μπέργκαμο, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με αριστερό σουτ του Κροάτη ανασταλτικού μέσου Μίλαν Μπαντέλι στο 16′, με τον διεθνή επιθετικό Αντρέα Πετάνια να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους με κεφαλιά, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, παρά την αποβολή του 20χρονου Σέρβου κεντρικού αμυντικού των «Βιόλα», Νίκολα Μιλένκοβιτς, με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85ο λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, παρέμεινε αήττητη στο ιταλικό πρωτάθλημα κατά το ημερολογιακό έτος 2018.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top