ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μέχρι τέλους παίρνει η ΥΚΑΝ την υπόθεση με τα 5 κιλά από Αθήνα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μέχρι τέλους παίρνει η ΥΚΑΝ την υπόθεση με τα 5 κιλά από Αθήνα

Ξεψαχνίζει μέχρι τέλους η Αστυνομία, υπόθεση ναρκωτικών για την οποία συνελήφθη τον περασμένο Νοέμβριο 35χρονος, φερόμενος παραλήπτης πέντε κιλών κάνναβης.

Συγκεκριμένα, στις 15 Νοεμβρίου 2017, οι Τελωνειακές Αρχές της Ελλάδας εντόπισαν στο αεροδρόμιο της Αθήνας ένα πακέτο, εντός του οποίου βρισκόταν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 5,374 κιλών.

Προορισμός του πακέτου ήταν η Κύπρος, γεγονός που κατόπιν συντονισμού των ελληνικών και κυπριακών οδήγησε στη σύλληψη 35χρονου στις 22 Νοεμβρίου, αφού προέκυψε μαρτυρία εναντίον του.

Ο 35χρονος τέθηκε στις 23/11/2017 υπό οκταήμερη κράτηση, μετά από σχετικό διάταγμα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Χειροπέδες στον 35χρονο πέρασε ξανά η Αστυνομία την Τρίτη (20/2/2018), μαζί με ακόμη ένα πρόσωπο, για την ίδια υπόθεση, όταν προέκυψε περεταίρω μαρτυρία εναντίων τους.

Οι δύο ύποπτοι μεταφέρθηκαν την Τετάρτη (21/2) ενώπιων του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης οκτώ ημερών για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ συνεχίζει τις εξετάσεις και διερευνά υπόθεση παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών.

Χ.Ζ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top