ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αιφνιδίασε η Δόξα, θέλει τρία γκολ η Ομόνοια!

Αιφνιδίασε η Δόξα, θέλει τρία γκολ η Ομόνοια!

Ημίχρονο στο Μακάρειο και η Δόξα προηγείται με 1-0 υπέρ της Ομόνοιας, η οποία πλέον θέλει τρία γκολ για να προκριθεί.

Αλλιώς τα περίμεναν, αλλιώς ήρθαν!

Όλοι περίμεναν πως η Ομόνοια θα ήταν αυτή που θα έμπαινε πιο δυναμικά και θα επιζητούσε ένα γρήγορο γκολ όμως οι πρώτες (κλασικές) ευκαιρίες ήρθαν για την Δόξα. Μέσα σε δύο λεπτά οι γηπεδούχοι έχασαν ισάριθμα τετ α τετ. Στο 7′ με τον Σαντίκ ενώ στο 8′ με τον Λούις Κάρλος δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Έστειλαν το προμήνυμα όμως…

Το 1-0 για την Δόξα!

Στο 18ο λεπτό η ομάδα της Κατωκοπιάς έκανε το 1-0 με τον Σαντίκ. Μετά από εκτέλεση φάουλ και άστοχη έξοδο του Χριστοδούλου, ο επιθετικός της Δόξας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο Μακάρειο.

Το έψαξαν οι πράσινοι όμως δεν τα κατάφεραν!

Στην συνέχεια η Ομόνοια ανέβασε ρυθμό, βγήκε μπροστά με αξιώσεις και έψαξε την ισοφάριση. Είχε την φλύαρη κατοχή, δεν δημιούργησε την κλασική ευκαιρία (πέρα από την κεφαλιά του Λόπεζ στο 33′) και έτσι το τελικό σφύριγμα βρήκε τους ποδοσφαιριστές να κατηφορίζουν προς τα αποδυτήρια με την Δόξα να κερδίζει με 1-0 και την Ομόνοια να ψάχνει πλέον τρία γκολ για να προκριθεί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top