ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ρεάλ πήρε εκδίκηση από τον… Σιόβα!

Η Ρεάλ πήρε εκδίκηση από τον… Σιόβα!

Η «βσσίλισσα» πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λεγανές (1-3) και πήρε το αίμα της πίσω για τον αποκλεισμό της στο κύπελλο από την ομάδα του Δημήτρη Σιόβα.

Τελικά η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί ακόμα και χωρίς Κριστιάνο, ακόμα και χωρίς Μαρσέλο. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν δείχνει να ξαναβρίσκει την χαμένη της νοοτροπία νικητή, αφού για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κέρδισε με ανατροπή, παίρνοντας μία μίνι εκδίκηση από την Λεγανές για τον αποκλεισμό από το κύπελλο.

Η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα προηγήθηκε νωρίς με γκολ του Μπουστίνθα έπειτα από σύγχυση που προήλθε μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης για τρίτο σερί ματς (μετά από αυτά με Παρί και Μπέτις) είχε την λύση.

Ο Λούκας Βάθκεθ ισοφάρισε άμεσα για την «βασίλισσα» (11’, 1-1) και το ματς γύρισε οριστικά σε μία φάση, όπου… χάθηκε η μπάλα! Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης άλλαξαν την μπάλα με κινηματογραφική ταχύτητα και ο Κασεμίρο με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-2.

Οι Μαδριλένοι οπισθοχώρησαν στην επανάληψη και δεν είχαν την ίδια καλή απόδοση, όμως αυτό δεν τους στοίχισε. Μάλιστα στις καθυστερήσεις βρήκαν το 1-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σέρχιο Ράμος και ολοκλήρωσαν την πολύτιμη νίκη, που τους φέρνει στην τρίτη θέση δύο πόντους μπροστά από τη Βαλένθια.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top