ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτοιμες για τον τίτλο! Το σημαντικό διπλό, το νέο ενδιαφέρον και η ομάδα που σφράγισε παραμονή

Έτοιμες για τον τίτλο! Το σημαντικό διπλό, το νέο ενδιαφέρον και η ομάδα που σφράγισε παραμονή

«Κυρίες» έτοιμες για τίτλο
Σπουδαίας βαθμολογικής και όχι μόνο νίκη πέτυχε η Ανόρθωση που επιβλήθηκε με 3-1 του Απόλλωνα στο Αθλητικό ης Κέντρο και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας με 42 Βαθμούς. Πλέον, η ομάδα του Αλ. Μπόσκοβιτς ξέφυγε με τρεις βαθμούς από τον Απόλλωνα και κάνει όνειρα τίτλου. Στον άλλο αγώνα του Ομίλου 1-4 η Τεχνοοικία ΑΕΚ πέρασε από τη Λεμεσό κερδίζοντας με 0-3 την Robo Markets ΑΕΛ. Εξάλλου, για τον Όμιλο 5-8 , η Ολυμπιάδα Ν. έκανε διπλό στη Δερύνεια επικρατώντας 0-3 της Αναγέννησης και την πλησίασε, ενώ το ΘΟΙ Αυγόρου μάλλον κλείδωσε την παραμονή με τη νίκη του στα Λατσιά επί του Εθνικού με0-3 σετ.

ΘΕΣΕΙΣ 1-4.
Του πήρε τον αέρα
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ 3-1 (25-19, 25-21, 22-25, 25-13)

Έτοιμη για τίτλο είναι η Ανόρθωση. Για δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες τα κορίτσια του Αλ. Μπόσκοβιτς κέρδισαν τον Απόλλωνα αυτή τη φορά με 3-1 σετ και ξέφυγε με τρεις βαθμούς τέσσερες αγωνιστικές πριν από το τέλος. Ο Απόλλωνας πλέον ψάχνει το απόλυτο για να έχει ελπίδες ανατροπής των δεδομένων

Η Ανόρθωση μπήκε πολύ δυνατά στο ντέρμπι και έλεγξε τον ρυθμό. Συνέπεια τούτου
να ξεφύγει σε κρίσιμο σημείο και να πάρει το σετ με 25-19 ανοίγοντας το σκορ απέναντι στον Απόλλωνα που όταν έχασε επαφή με το σκορ έχασε και το σετ.

Το δεύτερο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να επιβληθούν και να κερδίσουν. Η Ανόρθωση φάνηκε να υπερέχει στα κρίσιμα σημεία με συνέπεια να πάρει το σετ με 25-21 δείχνοντας τη δυναμική της. Σε αυτό το σετ η ομάδα του Στ. Φραγκέσκου έχασε κάποιες άμυνες που στοίχισαν.

Αντίδραση
Στο τρίτο σετ ο Απόλλων αντέδρασε και παρά την εξίσου καλή απόδοση της Ανόρθωσης πήρε το σετ με 22-25 και μείωσε σε 1-2 αφού ήταν πιο αποτελεσματικός ανακτώντας ψυχολογία. Ωστόσο, στο τέταρτο σετ μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο η Ανόρθωση και παίζοντας εξαιρετικά «ακύρωσε» το προβάδισμα του Απόλλωνα. Η ομάδα του Μπόσκοβιτς κέρδισε με 25-13 και καθάρισε τον αγώνα με 3-1 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Καετάνο, Μπούραζερ,Μπρατούνχινα, Σταυρινίδου, Βασιλείου – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές:Iωάννου.

ΑΠΟΛΛΩΝ(ΣΤ. ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ): Ανγκούλο, Μπρλέτιτς, Ι. Λεωνίδου, Ντουντνίκοβα, Μανίταρου, Α. Χαραλάμπους – Λίμπερο: Ε. Λεωνίδου. – Αλλαγές: Στυλιανού.

Σημαντική νίκη
ΣΑΛΑ «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» : Robo Markets ΑΕΛ – Τεχνοοικία ΑΕΚ 0-3 (18-25, 18-25, 23-25)
Σημαντική νίκη πέτυχε στη Λεμεσό η Τεχνοοικία ΑΕΚ που την διατηρεί ζωντανή στο «κυνήγι» της διάκρισης μέσω του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Λάζλο Χόλοσι κέρδισε μέσα στη Σάλα «Νίκος Σολωμονίδης» στη Λεμεσό την Robo Markets ΑΕΛ με 0-3 σετ και καραδοκεί. Από την άλλη, η ομάδα της Λεμεσού περιορίζεται στην τέταρτη θέση.

Πολύ καλά μπήκε στον αγώνα η Τεχνοοικία ΑΕΚ και κατάφερε να διατηρήσει την πρωτοπορία στο σκορ κερδίζοντας και το σετ με 18-25 απέναντι σε μια μέτρια Robo Markets ΑΕΛ.

Οι «κιτρινοπράσινες» ήταν πολύ καλές και στο δεύτερο σετ με συνέπεια να επιβληθούν εκ νέου με 18-25 και να εδραιώσουν το προβάδισμά τους με 0-2 σετ.

«Άλλος αγώνας»
Διαφορετικό πρόσωπο έδειξε η Robo Markets ΑΕΛ στο τρίτο σετ με αποτέλεσμα ο αγώνας να αλλάξει μορφή και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις νίκης. Ωστόσο, η Τεχνοοικία ΑΕΚ με περισσότερες λύσεις έστω και εάν πιέστηκε κέρδισε το σετ με 23-25 και τον αγώνα με 0-3 σετ.

Robo Markets ΑΕΛ(ΣΠ. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ): Κωνταντινίδου, Κχαταρασβίλι, Σιακκίδου, Παύλου, Σπύρου, Βόρονα – Λίμπερο1: Κυπριανού., Λίμπερο 2: Aραούζου– Αλλαγές: Πεχλιβάνη, Κατσουνωτού.

Τεχνοοικία ΑΕΚ(Λ. ΧΟΛΟΣΙ): Στ. Ιωάννου, Καρπντιέρ, Στυλιανού, Μάγκντιτς, Ριπνάγια, Ριαλά – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη.

Η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής: 1. Ανόρθωση 42, Απόλλων 39, 3. Τεχνοοικία ΑΕΚ 39, 4. Robo Markets ΑΕΛ 23.

ΘΕΣΕΙΣ 5-8

Έδωσε νέο ενδιαφέρον
ΣΑΛΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ 0-3 (25-27, 21-25,18-25)
Νέο ενδιαφέρον για τον αντικειμενικό στόχο που έχει η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως, αλλά και η Αναγέννηση Δερύνειας στον Όμιλο 5-8 δίνει η νίκη της Ολυμπιάδας με 0-3 μέσα στη Δερύεια την Τετάρτη 21Φεβρουαρίου 2018. Η ομάδα της Νεάπολης απέδρασε με το διπλό αφού εκμεταλλεύτηκε την εξέλιξη του αγώνα μετά το πρώτο σετ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πλέον. η διαφορά των δυο ομάδων μειώθηκε στους δυο βαθμούς (18 Αναγέννηση – 16 Ολυμπιάδα) και θα τα ξαναπούν στη Λευκωσία).

Το πρώτο σετ δεν διέψευσε τις προσδοκίες των φίλων του βόλεϊ αφού μετά από πραγματικό ντέρμπι 30 λεπτών η ομάδα του Χρ. Σιαντρή κέρδισε 25-27 και προηγήθηκε μέσα στη Δερύνεια 0-1 σετ.

Η προσφυγική ομάδα με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά το 0-1 στο χέρι ,εκμεταλλεύτηκε πλήρως την κατάσταση στο δεύτερο σετ και αφού έλεγξε τον ρυθμό κέρδισε με 21-25 σε ένα γεμάτο σετ που κράτησε 29 λεπτά, αφού η Αναγέννηση έδειξε ότι μπορούσε να κερδίσει και αυτή το σετ. Ωστόσο, η ομάδα της Νεάπολης προηγήθηκε 0-2 σετ.

Στο τρίτο σετ η Ολυμπιάδα «καθάρισε» μάλλον εύκολα με 18-25 και πήρε τον αγώνα με0-3 σετ σε 23 λεπτά.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ(Λ. ΛΟΙΖΟΥ): Γκρίπαν, Δημητρίου, Μπράουν, Μάγνι, Ευσταθίου, Παπαγιάννη – Λίμπερο: Oικονόμου. – Αλλαγές: Aντωνίου, Χατζηθωμά.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ(ΧΡ. ΣΙΑΝΤΡΗΣ): Κεφάλα,.Σταύρου, Κολοκοτρώνη, Ντίπερν, Οικονομίδου, Χαραλάμπους – Λίμπερο: Χρ. Mαραγκού. – Αλλαγές: Γ. Μαραγκού, Ψιλογένη.

«Σφραγίζει την παραμονή»
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ – ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ 0-3 (17-25, 17-25, 11-25)
Την παραμονή στην Α Κατηγορίοκαι στην επόμενη σεζόν σφραγίζει όπως όλα δείχνουν το ΘΟΙ Αυγόρου. Στον πλέον κρίσιμο της αγώνα για τη σωτηρία απέναντι στον Εθνικό Λατσιών παρουσιάστηκε συνεπέστατη κερδίζοντας με 0-3 μέσα στο Γυμνάσιο Λατσιών. Η ομάδα του Αυγόρου ξέφυγε πλέον 09 βαθμούς από τον Εθνικό που έμεινε χωρίς συγκομιδή τέσσερεις αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος.

Αποφασιστικά μπήκε στο πρώτο σετ το ΘΟΙ Αυγόρου και το πήρε με 17-25 γράφοντας το 0-1 και βάζοντας πίεση στην ομάδα των Λατσιών.

Η ομάδα του ΘΟΙ διατήρησε τη σταθερότητα της και στο δεύτερο σετ με αποτέλεσμα να κερδίσει εκ νέου με 17-25 αυξάνοντας σε 0-2 σετ. Στο τρίτο σετ η ομάδα του Αυγόρου ήταν ακόμα καλύτερη κερδίζοντας με 11-25 και τον αγώνα με 0-3 σετ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ(ΕΥ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ):Φραγκιαδάκη, Σταύρου, Σολωμή, Τίλεϊ, Χριστοδούλου, Λουκά – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Παντελίδου, Ττέκκη.

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ(Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ): Χαραλάμπους, Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνου,Μιχαήλ, Χατζηκνσταντίνου –Λίμπερο: Κούτα. – Αλλαγές: Xρυσάνθου.

Η βαθμολογία του Ομίλου 5-8 διαμορφώθηκε ως εξής: 1. Αναγέννηση Δ. 21,2. Ολυμπιάδα Ν. 19, 3. ΘΟΙ Αυγ. 09. 4. Εθνικός Λ. 00.

Μεγάλη νίκη Άρη Πολεμίου στη Β Γυναικών
Σε αγώνα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών η Ολυμπιάδα Ν. εκμεταλλεύτηκε ην έδρα της κερδίζοντας στη Σάλα «Νεάπολη – Επιστροφή» τον Α.Ο. Διόνυσο 3=- σετ και βελτίωσε τη θέση της. Τα σετ: (25-18, 25-19, 25-20).
Εξάλλου, σε αγώνα που έγινε στην Πύλα η πρωτοπόρος Έ.Ν.Παραλιμνίου κέρδισε τον Φοίνικα με 0-3 σετ (20-25, 16-25, 19-25).
Στο μεγάλο Παφιακό ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής στη Β Γυναικών ο Άρης Πολεμίου κέρδισε μέσα στην Τεχνική Σχολή Πάφου τον Κorantina Homes Παφιακό με 1-3 σετ (17-25, 23-25,26-24, 21-25).

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top