ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προβλήματα μεν, αλλά με ζητούμενο η εξόρμηση! Το… ταμπλό λέει και κύπελλο

Προβλήματα μεν, αλλά με ζητούμενο η εξόρμηση! Το… ταμπλό λέει και κύπελλο

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και στην ΑΕΚ προετοιμάζονται για την εκτός έδρας αναμέτρηση την ερχόμενη Κυριακή (25/2) κόντρα στην Πάφος F.C.

Η απαραίτητη νίκη κόντρα στην Πάφο και τα δέκα ντέρμπι που έρχονται!

Η προετοιμασία συνεχίζεται, εκτός είναι οι τραυματίες Φλοριάν, Τρουγιός και Μουρίγιο ενώ επιστρέφουν οι Λαμπάν και Ακοράν που εξέτισαν την ποινή τους με τον Εθνικό Άχνας. Το παιχνίδι κόντρα στην Πάφο είναι το τελευταίο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στην συνέχεια ξεκινά η διαδικασία των πλει οφ όπου οι κιτρινοπράσινοι έχουν να δώσουν δέκα ντέρμπι. Καλείται λοιπόν να κερδίσει και να μπει στο μίνι-πρωτάθλημα με όσο το δυνατόν καλύτερα δεδομένα (τελευταία αγωνιστική η ΑΕΛ υποδέχεται την Ανόρθωση και η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα στο Τσίρειο).

Υπάρχει και το Κύπελλο!

Υπάρχει και ο θεσμός του Κυπέλλου που απασχολεί την ΑΕΚ. Μπορεί η κληρωτίδα να της έκανε την χάρη, να απέφυγε τα μεγαθήρια και να κληρώθηκε με την ΠΑΕΕΚ (πέρασε το εμπόδιο της Καρμιώτισσας) όμως απαιτείται σοβαρότητα και πειθαρχία για να βρεθούν οι Λαρνακείς στα ημιτελικά. Ο προπονητής, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ήταν στο ΓΣΖ την Τετάρτη και είδε την αντίπαλο της ΑΕΚ στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Τα τελευταία χρόνια φτάνει μέχρι τα ημιτελικά η ομάδα της ΑΕΚ (με εξαίρεση πέρσι που αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Ανόρθωση) και δεν καταφέρνει να προκριθεί στον τελικό. Ξεκάθαρος στόχος η κατάκτηση του τροπαίου και οι κιτρινοπράσινοι θα το πάρουν βήμα με βήμα. Πρώτα οι διπλές αναμετρήσεις με την ΠΑΕΕΚ και στην συνέχεια τα ημιτελικά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top