ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και τώρα ποιος;

Και τώρα ποιος;

Είναι δεδομένο πλέον ότι στην Ομόνοια εντός των επόμενων μηνών θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά τα διοικητικά του συλλόγου (δείτε εδώ) καθώς το νυν Δ.Σ των «πρασίνων» σε συνεδρία του αποφάσισε όπως τον Απρίλιο προχωρήσει σε Εκλογική Γενική Συνέλευση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τούμπας

Τον τελευταίο καιρό πάντως υπάρχουν αρκετές φημολογίες και αιωρούνται πολλά όσον αφορά αυτούς που θέλουν να αναλάβουν το τιμόνι της Προεδρίας του Λευκωσιάτικου συλλόγου.

Πάντως στο προσκήνιο υπάρχουν αρκετοί παράγοντες και επιφανείς Ομονοιάτες που θέλουν να εμπλακούν στα Διοικητικά της Ομόνοιας χωρίς όμως να επισημοποιείται κάτι.

Οι πληροφορίες του Themasports κάνουν λόγο ότι o Aντώνης Τζιωνής είναι έτοιμος να παραδώσει την σκυτάλη του συλλόγου, ενώ την ίδια ώρα αυτό που βγήκε μέσα από την απογευματινή συνεδρία είναι ότι και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Να σημειώσουμε ότι αν κάποια άτομα μεταπιστούν κι αλλάξουν γνώμη δεν αποκλείεται να τα δούμε τελικά να θέσουν υποψηφιότητα στην Εκλογική Συνέλευση που θα γίνει τον ερχόμενο Απρίλιο.

Σίγουρα όσον περνάει ο καιρός και θα φτάνουμε προς την Εκλογική Γενική Συνέλευση των «πρασίνων» αρκετά ονόματα, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα παίξουν στο «πράσινο» ρεπορτάζ όσον αφορά τις υποψηφιότητες για την Προεδρία της Ομόνοιας.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top