ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μήνυμα στήριξης στον Μαργκάσα από τον Πιντσέλι και το σχόλιο Ντα Σίλβα (photo)

Μήνυμα στήριξης στον Μαργκάσα από τον Πιντσέλι και το σχόλιο Ντα Σίλβα (photo)

Μετά τους Μερκή (δείτε εδώ) και Μορέιρα (δείτε εδώ) άλλος ένας ποδοσφαιριστής που έπαιξε στο Κυπριακό πρωτάθλημα έστειλε μήνυμα στήριξης στον Ρενάτο Μαργκάσα.

Ο λόγος για τον Εντουάρντο Πιντσέλι, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έστειλε το δικό του μήνυμα στον Κυπροποιημένο Πορτογάλο των «πρασίνων».

Αναλυτικά το μήνυμα του Βραζιλιάνου:

«Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι φίλος μου, αλλά έχουμε πολλούς κοινούς φίλους. Πάντα τον θαύμαζα, πιστεύω ότι ήρθε στην Κύπρο την ίδια χρονιά με εμένα, το 2008, όπου πάντοτε έδειχνε μεγάλη θέληση και μαχητικότητα για την ομάδα του. Είναι εύκολο όμως να κακομεταχειρίζεσαι και να συκοφαντείς και φαίνεται εύκολο να κατηγορείς κάποιον χωρίς αποδείξεις».

«Πιστεύω στην ειλικρίνεια αυτού του ποδοσφαιριστή και ανθρώπου. Είμαι πολύ μακριά, βλέπω τι γίνεται στην Κύπρο. Έτσι αφήνω τις σκέψεις μου και τα συναισθήματά μου για κάποιον που δεν είμαι κοντά του. Mπορεί να θέλουν να το κάνουν σε αυτόν ή σε εμένα και να σε χαρακτηρίσουν ως ένα άτομο χωρίς ηθική, κάτι που δεν είμαστε. Φόρτσα Μαργκάσα, πολλοί γνωρίζουν την ειλικρίνεια σου. Ο Θεός είναι μαζί σου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο μετά την δημοσίευση του Πιντσέλι, ο Άλεξ Ντα Σίλβα ο οποίος είναι φίλος με τον Ρενάτο Μαργκάσα και αγωνίστηκαν και μαζί στην Ομόνοιας, έγραψε σχόλιο στα λόγια του πρώην άσου του Εθνικού.

»Ωραία λόγια… Συμφωνώ μαζί σου 100%»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top