ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δεν μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει και να προσβάλλει τους παίκτες»

«Δεν μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει και να προσβάλλει τους παίκτες»

«Ασπίδα» στους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, Μαργκάσα, Λόπες και Σοάρες, «υψώνει» ο ΠΑ.Σ.Π., με τον πρόεδρο του Συνδέσμου, Σπύρο Νεοφυτίδη, να μιλάει με έντονο ύφος για το συγκεκριμένο θέμα, στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Η διακοπή συμβολαίου σε ποδοσφαιριστές, είναι σύνηθες φαινόμενο. Είχαμε πολλές περιπτώσεις στην Κύπρο, οι οποίοι είχαν προβλήματα με τη διακοπή του συμβολαίου τους.

Όμως η έκταση και το θέμα άλλαξε εδώ και αυτό που στοχεύει ο ΠΑΣΠ και η ανακοίνωση μας, είναι ο σεβασμός στον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή.

Αφήνουμε στην άκρη την επίσημη Ομόνοια, αφού δεν έχει να κάνει μαζί της. Αυτό που θέλουμε εμείς, είναι να υπάρχει σεβασμός προς τον ποδοσφαιριστή.

Το θέμα δεν είναι οπαδικό και δεν μας ενδιαφέρει αν η ομάδα είναι ο ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια, η Μπαρτσελόνα, ή η Ρεάλ. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο σεβασμός.

Ο κάθε εργοδότης μπορεί να διακόψει τις συμβάσεις του με τους εργαζόμενους του, αυτό όμως που δεν γίνεται, είναι το να σπιλώνουμε πρόσωπα.

Επαναλαμβάνω ότι δεν έχει να κάνει με την επίσημη Ομόνοια, αφού πολλές διακοπές συμβολαίων έγιναν και αν υπάρχει παράπτωμα ή κάποιος άλλος λόγος, τότε η κάθε πλευρά θα πάρει το μερίδιο της ευθύνης της.

Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως έχει ξεφύγει και ακουμπά θέματα σεβασμού προς τον άνθρωπο και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, είτε από τα social media, είτε από αλλού, να προσβάλλει τους παίκτες.

Αυτό γίνεται και για προστασία της ομάδας, αφού δεν μπορεί ο καθένας να βγάζει φημολογίες και να λέει οτιδήποτε, χωρίς να τα τεκμηριώνει και χωρίς να σέβεται κανέναν.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν την υποχρέωση να πάνε στην προπόνηση της ομάδας τους και από εκεί και πέρα, θα πρέπει να συναντηθούν με τη διοίκηση για να δουν το μέλλον τους.

Όλα αυτά που έγιναν με το όνομα των ποδοσφαιριστών, είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα και όλοι πρέπει να ξέρουν πως το ότι λένε, έχει και το αντίτιμο του.

Η τοποθέτηση μας είναι ξεκάθαρη, ζητούμε σεβασμό στους ποδοσφαιριστές. Δεν αφορά την Ομόνοια αυτό, αλλά ο ΠΑΣΠ βγήκε μπροστά, επειδή πολλοί δυσφήμησαν τους παίκτες και η έκκληση μας, είναι πως όλοι αυτοί που βγάζουν άποψη για τα πάντα, είναι πως πρέπει να σκέφτονται όλα τα δεδομένα προτού πουν το οτιδήποτε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top