ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… έδειξαν από την αρχή!

Το… έδειξαν από την αρχή!

Είναι αλήθεια ότι η σεζόν για τη Νέα Σαλαμίνα δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα κατά την διάρκεια της σεζόν, τάραξαν τα νερά στον Βαρωσιώτικο σύλλογο κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να έρθει και η αποδέσμευση του Λιάσου Λουκά.

Το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας μετά τον Κύπριο προπονητή ανέλαβε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, που όσον περνάει ο χρόνος και οι μέρες φαίνεται το σπουδαίο έργο που επιτελεί στη Νέα Σαλαμίνα.

Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» κατάφερε σε αυτό το διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνα να αναγεννήσει την ομάδα, και παράλληλα μπόρεσε να σώσει και το «καράβι» που φαινόταν ότι βούλιαζε.

Φυσικά σε αυτό μπορούμε να πούμε ότι έπαιξαν σημαντικό ρόλο και οι σηματικές προσθαφαιρέσεις που έγιναν τον Ιανουάριο στη Νέα Σαλαμίνα. Οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν στο ρόστερ τους, τους Καρλάο, Τιάγκο, Ελουντού και Νουρ με τα νέα αποκτήματα να βοηθάνε στον μέγιστο βαθμό στην αναγέννηση της Νέας Σαλαμίνας.

Μια γνωστή ρήση λέει ότι «η καλή μέρα από το πρώι φαίνεται»… αυτό ισχύει και για τα τέσσερα νέα αποκτήματα του Βαρωσιώτικου συλλόγου, που από την αρχή και με το που πάτησαν το πόδι τους έδειξαν το τι μπορούν να προσφέρουν.

Η σημαντική μέχρι τώρα συμβουλή τους (οι τρεις από τους τέσσερις πέτυχαν τέρμα στο 4-0 με την Αλκή) είναι αυτή που κρατάει ζωντανή τη Νέα Σαλαμίνα στην παραμονή της στην πρώτη κατηγορία.

Σίγουρα στα εναπομείναντα 10 παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος όχι μόνο οι νέοι αλλά και οι παλιοί θα πρέπει να συμβάλουν έτσι ώστε η Νέα Σαλαμίνα να κρατηθεί στα μεγάλα σαλόνια.

Το γεγονός ότι οι Ελουντού, Τιάγκο και Καρλάο βοηθάνε στον μέγιστο βαθμό και αλλάζουν την γενική εικόνα της ομάδας της Αμμοχώστου είναι αρκετά σημαντικό καθώς δίνουν το μεγάλο κίνητρο και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Σάββα Πουρσαϊτίδη για να βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό εντός των τεσσάρων γραμμών.

Δείτε κι αυτό:Η εκπληκτική συμβολή των νέων και ο κόσμος που αποκτά ξανά την χαμένη του υπερηφάνεια

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες

Eurovision 2024: Tι ρούχο ετοιμάζει ο Κουδουνάρης για τη Silia Kapsis on stage; Το video στο Tik Tok



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top