ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτα κύπελλο και μετά… ΑΕΛ!

Πρώτα κύπελλο και μετά… ΑΕΛ!

Ο στόχος του Απόλλωνα με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος που δεν ήταν άλλος από το να τερματίσει στην 1η θέση, μπορεί να μην επιτεύχθηκε, ωστόσο οι «γαλάζιοι» παρέμειναν στην δεύτερη θέση συνεχίζοντας το κυνήγι του ΑΠΟΕΛ και της κατάκτησης της κορυφής.

Οι «κυανόλευκοι» στην μέχρι τώρα πορεία τους αυτή την σεζόν, έδειξαν τις ποδοσφαιρικές τους αρετές, αλλά και την ποιότητα, όμως τώρα είναι που θα κριθούν οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγούστη στα 10 παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Το Λεμεσιανό συγκρότημα αν θέλει να κόψει πρώτο το νήμα του φετινού μαραθώνιου καλείται στους 10 τελικούς που απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν, να δείξει χαρακτήρα και συνέπεια, έτσι ώστε να μπορέσει να πανηγυρίσει το απόλυτο των βαθμών κι αν τα καταφέρει και τον μεγάλο τίτλο.

Από την στιγμή που ο Απόλλωνας τερμάτισε στην 2η θέση οι «κυανόλευκοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα της β’ φάσης με την ΑΕΛ.

 Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή μέχρι στιγμής στο Λεμεσιανό ντέρμπι δεν βρήκαν τον τρόπο να νικήσουν την ΑΕΛ καθώς στα δύο ραντεβού με τους «γαλαζοκίτρινους» στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν μπόρεσαν να γευτούν τη νίκη καθώς τα δύο ματς έληξαν με το ίδιο σκορ (1-1).

Με αυτά τα δεδομένα ο Απόλλωνας θα πρέπει να βρει τον τρόπο να νικήσει για πρώτη φορά την «αιώνια» αντίπαλο του για πρώτη φόρα, έτσι ώστε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα να εκμεταλλευτεί τις τυχόν απώλειες που θα έχει ο ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Στα θετικά για τους «γαλάζιους» είναι ότι κατάφεραν κόντρα στον Εθνικό Άχνας να πάρουν μια εύκολη νίκη κάνοντας συντήρηση δυνάμεων. Φυσικά το αρνητικό είναι ότι ο Απόλλωνας στα μέσα της βδομάδας θα πρέπει να τα δώσει όλα για να ανατρέψει το σκορ με τον Οθέλλο και να πάρει την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου.

Σίγουρα ο Απόλλωνας θα προσπαθήσει μέσα στην έδρα του να «καθαρίσει» το ματς με τον Οθέλλο, να κάνει συντήρηση δυνάμεων και με την ψυχολογία με το μέρος του να προσεγγίσει με ηρεμία το σημαντικό παιχνίδι του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ, που στόχος θα είναι το τρίποντο για να συνεχίσει να μπορεί να ονειρεύεται το πρωτάθλημα.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top