ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H πώληση Κατελάρη, το σκηνικό στην άμυνα και το πρόβλημα που προκύπτει!

H πώληση Κατελάρη, το σκηνικό στην άμυνα και το πρόβλημα που προκύπτει!

Το ενδεχόμενο πώλησης του Κατελάρη από την Ομόνοια στην Λούγκο είναι πιο ορατό από ποτέ, με τον Κύπριο αμυντικό να ετοιμάζει βαλίτσες για να αναχωρήσει από το «τριφύλλι».

Η κίνηση για πώληση του Διεθνή Κύπριου αμυντικού των «πρασίνων» σε ομάδα της Ιβηρικής Χερσονήσου ναι μεν  θα επιφέρει οικονομική «ανάσα» στα ταμεία του Λευκωσιάτικου συλλόγου, ωστόσο θα δημιουργήσει και τεράστιους πονοκεφάλους στον Ιβάιλο Πέτεφ στα επόμενα παιχνίδια πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η Ομόνοια την δεδομένη χρονική στιγμή στο ρόστερ της έχει πέντε ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν στα στόπερ κι αναφερόμαστε φυσικά στους, Λούκα Βύντρα, Γουίλιαμ Σοάρες, Μπόρχα Εκίθα,  Φάνο Κατελάρη και Κάι.

Όσον αφορά τους δύο τελευταίους ο Ιβάιλο Πέτεφ δεν θα μπορεί να στηριχτεί στα παιχνίδια κυπέλου και πρωταθλήματος. Ο Φάνος Κατελάρης όπως προαναφέραμε είναι μια «ανάσα» από την μετακίνηση του στην Λούγκο, ενώ ο Κάι όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες ναι μεν παραμένει στο ρόστερ όμως δεν θα μπορεί να βοηθήσει αυτή την σεζόν.

Με τα δεδομένα αυτά ο Βούλγαρος κόουτς θα έχει στις επιλογές του για τα επόμενα παιχνίδια τους Σοάρες, Εκίθα και Βύντρα, οι οποίοι ομολογουμένως θα πρέπει να ανεβάσουν στροφές και να αποδείξουν στον μέγιστο βαθμό την ποδοσφαιρική τους αξία, σε μια θέση όπου η Ομόνοια τα τελευταία χρόνια «πονάει».

Ο Εκίθα μετά από αρκετό καιρό απουσίας επανήλθε στις προπονήσεις και ο Πέτεφ τον πήρε μαζί του και στην αποστολή στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο Ισπανός αμυντικός αποκτήθηκε την καλοκαιρινή περίοδο όμως η ατυχία από τους τραυματισμούς, δεν του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί.  Πάντως ο Εκίθα ήρθε με καλό βιογραφικό (έπαιξε σε Αθλέτικ Μπιλμπάο) στην Ομόνοια, όμως στο «τριφύλλι» ακόμη δεν έχει στεριώσει κι όλοι περιμένουν όταν θα είναι 100% να επιβεβαιώσει την κλάση του και να βοηθήσει τους «πράσινους».

Ο Βύντρα τον καιρό που πάτησε το πόδι του στο «Ηλίας Πούλλος» ο Πάμπος Χριστοδούλου τέθηκε εκτός πλάνων της Ομόνοιας, με τον Ελλαδίτη αμυντικό όμως να προπονείται κανονικά. Με το που ανέλαβε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του «τριφυλλιού» ο Πέτεφ, έβγαλε από την «ναφθαλίνη» τον Λούκα Βύντρα και ήδη αγωνίστηκε φουλ στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, όμως έδειξε ότι θα χρειαστεί ακόμη χρόνο για να είναι απόλυτα έτοιμος, αφού άλλωστε ήταν για 4-5 μήνες σε αγωνιστική απραξία.

Τελευταίον αφήσαμε τον Γούλιαμ Σοάρες. Από τους δύο προαναφερόμενους είναι ο παίκτης που έχει γεμάτες συμμετοχές με την «πράσινη» φανέλα και δείχνει ο πιο έτοιμος αμυντικός σε σχέση με Βύντρα και Εκίθα. Φυσικά, ο υψηλόσωμος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ήρθε με τις καλύτερες συστάσεις στην Ομόνοια, όμως έδειξε σε κάποια παιχνίδια να μην πατάει καλά, κάνοντας κάποια λάθη.

Έτσι όπως πάει να διαμορφωθεί το σκηνικό στην άμυνα της Ομόνοιας χωρίς Κάι και Κατελάρη και με τα όσα προαναφέραμε για Εκίθα, Σοάρες και Βύντρα, σίγουρα ο Πέτεφ από την στιγμή που κοιτάζει για απόκτηση ποδοσφαιριστή κάτω των 22ετών για την επίθεση (βλ. Σόλομον) αλλά και την περίπτωση Μπόλιεβιτς παίρνει παράλληλα και ένα τεράστιο ρίσκο στο να μην «εμβολιάσει» την ομάδα του αμυντικά,  με ένα πιο έτοιμο ποδοσφαιριστή από τους πιο πάνω.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top