ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το κοινό… πρόβλημα Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ!

Το κοινό… πρόβλημα Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ!

Ακολουθούν αντίθετες πορείες όμως υπάρχει ένα στοιχείο για το οποίο σχεδόν όλοι συμφωνούν.

Από την μια ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος όμως ο δρόμος που ακολουθεί δεν τον γλιτώνει από την μουρμούρα. Στον αντίποδα στην Ομόνοια όλα πάνε στραβά και η μουρμούρα, η γκρίνια και η ανασφάλεια έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Την ερχόμενη Κυριακή οι δύο αιώνιοι τίθενται αντιμέτωποι με τον ΑΠΟΕΛ ως 1ο της κανονικής διάρκειας και την Ομόνοια 6η και καταϊδρωμένη! Το κοινό τους πρόβλημα για το οποίο γκρινιάζει ο γαλαζοκίτρινος αλλά και ο πράσινος κόσμος είναι η αμυντική τους λειτουργία και η ταλαιπωρημένη θέση του τερματοφύλακα.

Καρλάο και Βάτερμαν απόντος…

Ο ΑΠΟΕΛ στα τελευταία 6 παιχνίδια δέχθηκε 11 γκολ! Τέσσερα από τον Απόλλωνα, δύο από Ολυμπιακό και Πάφο ενώ δεν κράτησε την εστία του ανέπαφη σε κανένα από αυτά τα ματς. Όπως διαφαίνεται, η απουσία του Καρλάο που πλέον επέστρεψε ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή με τους Μερκή και Πολιάκοφ να μην βρίσκουν χημεία.

Ιδιαίτερη αναφορά αλλά και κριτική γίνεται και στον Ισπανό κήπερ, Πέρεθ, ο οποίος δέχθηκε κάποια γκολ στα οποία είχε ευθύνη. Οι συγκρίσεις με τον Βάτερμαν δίνουν και παίρνουν και όσο ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει αυτή την εικόνα στα μετόπισθεν δεν θα κατευνάσουν. Πόσο μάλλον αν δεν διατηρηθεί η πρωτιά μέχρι το τέλος…

Χρόνια ασθένεια τα μετόπισθεν

Στο πράσινο στρατόπεδο τα προβλήματα και τα μέτωπα είναι πολλά. Το θέμα των ημερών με τους 3 κομμένους (Μαργκάσα, Σοάρες και Λόπες) δίνει την σκυτάλη στην ονοματολογία για την προεδρία. Λούκας Φανιέρος, Γιώτης Δημητρίου και Νίκος Κατσουρίδης είναι τα πιο ηχηρά ονόματα που ακούστηκαν όμως τίποτε δεν θεωρείται δεδομένο.

Παράλληλα όμως υπάρχει και το αγωνιστικό. Μπορεί οι στόχοι να χάθηκαν για την ομάδα του Πέτεφ, όσον αφορά το Κύπελλο, ενώ και η Ευρώπη μοιάζει με απομακρυσμένο σενάριο, αν όχι ακατόρθωτο με τόσα προβλήματα.

Αν λάβουμε μάλιστα υπόψιν και τις πολλές απουσίες αλλά και την… πολύπαθη άμυνα της Ομόνοιας που δεν λέει να αφήσει τους Ομονοιάτες να πάνε για ύπνο τότε η συνέχεια μοιάζει με Γολγοθά.

Όπως ο ΑΠΟΕΛ, έτσι και η Ομόνοια πάει στο ντέρμπι αιωνίων της ερχόμενης Κυριακής με τις ίδιες ανασφάλειες. Καμία εμπιστοσύνη στην αμυντική λειτουργία και καμία εμπιστοσύνη κάτω από τα δοκάρια, χωρίς βέβαια να ρίχνεται η ευθύνη στον 20χρονος Χριστοδούλου και τον 18χρονο Αντωνίου…

Ομονοιάτες και ΑΠΟΕΛίστες λοιπόν μπορεί να βλέπουν τις ομάδες τους να τραβούν διαφορετικούς δρόμους, όμως η… γκρίνια είναι συχνό και… κυπριακό φαινόμενο. Και όσο δεν επέρχεται η ηρεμία και οι κατάλληλες εμφανίσεις τόσο πιο πολύ θα εντείνεται.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top