ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι «σίγουροι» για Απόλλων, οι υπόλοιπες θέσεις και ο Αϊρόσα

Οι «σίγουροι» για Απόλλων, οι υπόλοιπες θέσεις και ο Αϊρόσα

Στο ντέρμπι του Β΄ γύρου απέναντι στον Απόλλωνα, η ΑΕΛ είχε δύο πολύ σημαντικές απουσίες στην άμυνα, αφού συμπλήρωσαν κάρτες οι Γουίλερ και Αϊρόσα και τους αντικατέστηκαν στο αριστερό και δεξί άκρο αντίστοιχα, οι Αβραάμ και Χάρης Κυριάκου.

Η ιστορία φαίνεται να… επαναλαμβάνεται, με μία μικρή διαφορά.

Συγκεκριμένα, ενόψει του Σαββατιάτικου Λεμεσιανού ντέρμπι για την πρεμιέρα των πλέι-οφ, δεν υπολογίζεται λόγω καρτών ο Γουίλερ, ενώ ο Αϊρόσα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Ο Μπαλταζάρ κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα», αφού ο Αγκολέζος άσος είναι από τους σημαντικότερους παίκτες στα μετόπισθεν και η παρουσία του θεωρείται απαραίτητη σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όμως αν δεν είναι 100% έτοιμος, δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός προσπαθεί να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του, τονίζοντας τους ότι η υπόθεση Ευρώπη παραμένει ανοιχτή, όμως γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος, ότι αν δεν κερδίσει ούτε τον Απόλλωνα η ομάδα του, τα περιθώρια για ανατροπή των δεδομένων, θα στενέψουν επικίνδυνα.

Ρεαλιστικός στόχος φαίνεται να είναι η 4η θέση, από την οποία η ΑΕΛ απέχει πέντε βαθμούς, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Αναφορικά με τα πλάνα του Μπαλταζάρ για Απόλλωνα, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο κάποιων αλλαγών στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση. Η μία σίγουρη είναι του Γουίλερ, όπου θα τον αντικαταστήσει ο Αβραάμ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Αν θεωρήσουμε ότι έχουν εξασφαλισμένη θέση βασικού οι Βοζίνια, Λαφράνς, Μιτρέα, Σοάρες, Σίλβα και Τεξέιρα, παρόλο που οι δύο τελευταίοι είχαν κακή απόδοση στο ντέρμπι με την Ανόρθωση και δεν αποκλείεται να μείνουν στον πάγκο, για τις υπόλοιπες θέσεις είναι όλα πιθανά, με την επιστροφή του Φιντέλις στον άξονα, να συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες, ενώ για τα άκρα της επίθεσης, οι επιλογές είναι αρκετές…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top