ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα πόδια τους…

Στα πόδια τους…

Έχουν σοβαρή δουλειά να κάνουν σήμερα οι παίχτες του Απόλλωνα.

  1. Καλούνται να… διορθώσουν το «μουτζούρωμα» της σελίδας, που έγινε πριν δυο εβδομάδες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Είχαν χάσει από τον Οθέλλο Αθηαίνου με 1-0, η μπάλα βρίσκεται στα δικά τους πόδια να το ανατρέψουν σήμερα (Τετάρτη 28/2, 17:00) στο Τσίρειο. Να προχωρήσουν στα προημιτελικά του κυπέλλου κόκα-κόλα, ούτως ώστε να μείνουν σε τροχιά διεκδίκησης της 3ης συνεχόμενης κατάκτησης του συγκεκριμένου θεσμού.

Σιγουριά δεν υπάρχει για τίποτε στο ποδόσφαιρο, γι’ αυτό και ο προπονητής Σωφρόνης Αυγουστή, θα κατεβάσει ως επί το πλείστον βασικούς παίχτες, για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως.

Ο Βάλε θα είναι στο τέρμα. Η τετράδα στην άμυνα, λογικά θα είναι αυτή που «χρησιμοποιήθηκε» στους περισσότερους φετινούς αγώνες. Ζοάο Πέδρο δεξιά, Ζάντερ αριστερά και οι Γιούστε, Ρομπέρζ κεντρικοί

Στη μεσαία γραμμή λογικά θα επανέλθει ο Σακέτι. Τις άλλες δυο θέσεις διεκδικούν οι Άλεφ, Άλαν, Μάρκοβιτς, Ντα Σίλβα και Μαρτίνες. Στα «φτερά» υποψήφιοι για τις δυο θέσεις είναι οι Παπουλής, Σαρδινέρο, Γιάκολις και Σκέμπρι. Κορυφή θα είναι λογικά ο Μάγκλιτσα.

Επειδή έχει ένα μικρό «φράχτη» μπροστά της η ομάδα να διαβεί, αναμένεται να μαζευτεί λίγος κόσμος το απόγευμα στη Δυτική κερκίδα του Τσιρείου. Δεν μπορούμε να κάμουμε ασφαλή εκτίμηση πόσοι θα πάνε. Ίσως ξεπεράσουν τους δυο χιλιάδες. Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 χρόνων, θα έχουν δικαίωμα να μπαίνουν δωρεάν. Όπως γνωστοποιήθηκε μέσω επίσημης ανακοίνωσης, για το σημερινό ματς ισχύουν ΜΟΝΟ τα εισιτήρια διαρκείας κατηγοριών Elite, Platinum, Gold, Gold Teens και Gold Junior

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top