ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιβεβαίωσαν το «διαζύγιο»

Επιβεβαίωσαν το «διαζύγιο»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Πάφου, γνωστοποιεί το «διαζύγιο» με τον Λορέν Ντεσό, ο οποίος κατείχει τη θέση του τεχνικού διευθυνή.

Αναλυτικά:

Το Σωματείο της ΠΑΦΟΣ FC, επιβεβαιώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τον κ. Laurent Dechaux.

Ο κ. Laurent Dechaux αφήνει την θέση του ως τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Ο γνωστός μάνατζερ, έχει εκφράσει την πρόθεση του να ασχοληθεί με τη Γαλλική ποδοσφαιρική αγορά.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της TSI κύριος Roman Dubov δήλωσε:

«Ο Laurent πρόσφερε αρκετά στην ομάδα την τελευταία περίοδο. Τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τις υπηρεσίες του και ευχόμαστε στον ίδιο και την οικογένειά του καλή τύχη στο μέλλον.

Ο κ. Dechaux αποτέλεσε βασικό παράγοντα για την ομάδα μας από το καλοκαίρι του 2017, όταν και έγινε μέλος της.

Ως ειδικός στην αναζήτηση στόχων και την επάνδρωση της ομάδας, ο Laurent βοήθησε στο να κτιστεί η παρούσα ομάδα, η οποία θα κρατήσει το Σωματείο μας στην πρώτη κατηγορία του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Χάρη στις δικές του προσπάθειες, παίκτες κλειδιά όπως οι Lucas Dominguez, Herold Goulon, Mehdi Mostefa, επέλεξαν την ομάδα της Πάφου.

Επίσης, κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Laurent βοήθησε στην απόκτηση του Γάλλου ακραίου επιθετικού, Kevin Berigaud.

Το τμήμα προγραμματισμού και μεταγραφών, θα τεθεί υπό την επίβλεψη του νέου Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου θα ξεκινήσει άμεσα τη διαδικασία πρόσληψης και με τη λήξη της διαδικασίας θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top