LIFESTYLE

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε εσκεμμένα ή κατά λάθος το φύλο του παιδιού της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε εσκεμμένα ή κατά λάθος το φύλο του παιδιού της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αθηνά Οικονομάκου απέσπασε για την συγκεκριμένη φωτογραφία σχεδόν 100 χιλιάδες like και δεν γνωρίζουμε αν η αιτία είναι η υπέροχή της πόζα ή η αποκάλυψη του φύλου του παιδιού της.  

Η Αθηνά Οικονομάκου, υποδέχτηκε τον μήνα Μάρτη, με την αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του μωρού της, να έχει ξεκινήσει.

Η πρωταγωνίστρια θέλησε να ευχηθεί "Καλό μήνα" στους διαδικτυακούς της φίλους, ποζάροντας λίγες ημέρες πριν γεννήσει. Η Αθηνά Οικονομάκου έγραψε κάτω από τη νέα της ανάρτηση στο Instagram: «Καλώς ήρθες Μάρτη. Είσαι ο αγαπημένος μου μήνας, για ευνόητους λόγους», μιας και στις 6 του Μάρτη έχει τα γενέθλιά της και τον ίδιο μήνα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. 

Μέσα μάλιστα από το hashtag #babyboy,  η ηθοποιός επιβεβαίωσε και τα όσα γράφτηκαν για το φύλο του μωρού της, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι αγοράκι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top