ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Play – off: Χαμένοι και κερδισμένοι του Σαββάτου – Σίφουνας ο Απόλλωνας!

Play – off: Χαμένοι και κερδισμένοι του Σαββάτου – Σίφουνας ο Απόλλωνας!

Από όλα είχε ο μπαξές στην πρώτη δόση της 1ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA…

Η πρωτοπόρος του δεύτερου γκρουπ, Δόξα κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακό βυθίζοντας τον περισσότερο, ενώ στα πρώτα δύο ντέρμπι από το πρώτο γκρουπ, ο  Απόλλωνας πέρασε «αέρας» απέναντι στην ΑΕΛ νικώντας με 5-1, ενώ η ΑΕΚ με την Ανόρθωση εξήλθαν ισόπαλες 2-2 χάνοντας την και παράλληλα έδαφος από τους πρωτοπόρους.

Η συνέχεια των πλέι – οφ θα είναι αύριο Κυριακή (04/03). Από το πρώτο γκρουπ ξεχωρίζει το Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ, ενώ στο δεύτερο γκρουπ η Νέα Σαλαμίνα θα τα πει με την Πάφο και ο Ερμής με την Αλκή Ορόκλινη.

Κερδισμένη η Δόξα –  Στον πάτο ο Ολυμπιακός…

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία στο β’ γκρουπ των πλέι – οφ, η Δόξα κατάφερε να επικρατήσει του Ολυμπιακού με το στενό 1-0, με τον Ασαμόα να είναι «χρυσός» σκόρερ του αγώνα.

Mε τη νίκη της η Δόξα έφτασε στους 37βαθμούς, ενώ οι «μαυροπράσινοι» έμειναν στον πάτο του δεύτερου γκρουπ  με 20 βαθμούς, κι αν δει την Αλκή να νικάει στο αυριανό παιχνίδι με τον Ερμή θα δει τις βαθμολογικές διαφορές να ανοίγουν.

Δείτε εδώ: Ο Ασαμόα τον… αφήσε στον πάτο

Πεντάρα… και κορυφή – Απογοητευτική η ΑΕΛ

Ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε «αφηνιασμένος» στο ντέρμπι με την ΑΕΛ και κατάφερε να επικρατήσει με πεντάρα της συμπολίτισσας του, μια πεντάρα η οποία τον ανέβασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με παιχνίδι περισσότερο και τώρα θα περιμένει στραβοπάτημα του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Απ την άλλη στην ΑΕΛ μετά την βαριά ήττα στο Λεμεσιανό ντέρμπι είναι λογικά να επικρατεί απογοήτευση, ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν την ΑΕΚ και την Ανόρθωση, οι οποίες στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της πρώτης δόσης της 1ης αγωνιστικής των πλέι – οφ εξήλθαν ισόπαλες με 2-2 σε ένα ντέρμπι που έγινε στο «ΑΕΚ Άρενα».

Δείτε εδώ: Πεντάστερος Απόλλωνας έκανε «σκόνη και θρύψαλα» μία τραγική ΑΕΛ!

ΑΕΚ – Ανόρθωση: «Χ»αμένες και οι δύο!

Σε ένα σπουδαίο ματς που έγινε στο «ΑΕΚ Αρένα», η ΑΕΚ και η Ανόρθωση δεν μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο που τόσο πολύ ήθελαν και ουσιαστικά οι δύο ομάδες έχασαν την ευκαιρία, να παραμείνουν κοντά στις πρωτοπόρες ομάδες.

Η Ανόρθωση την ερχόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ενώ η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στην Λευκωσία για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ, σίγουρα ο στόχος των δύο ομάδων στην ερχόμενη αγωνιστική (2η των πλέι – οφ) θα είναι η επιστροφή στις νίκες κόντρα στις δύο προπορευόμενες ομάδες.

Δείτε εδώ: Ματσάρα με τα όλα της το ντέρμπι της Αρένα, η μπίλια έκατσε στο «Χ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top