ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ώρα αποδείξεων στην Ομόνοια!

Η ώρα αποδείξεων στην Ομόνοια!

Η χρονιά ξεκίνησε με προσδοκίες με τον Πάμπο Χριστοδούλου στο τιμόνι της Ομόνοιας, η συνέχεια γνωστή.

Ήρθε ο νυν κόουτς Ιβάιλο Πέτεφ στην ομάδα και όλα άλλαξαν προς το καλύτερο. Η ομάδα βγάζει αγωνιστική υγεία, οι ποδοσφαιριστές ανέκτησαν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση και οι πόντοι άρχισαν να έρχονται. Ο Βούλγαρος τεχνικός άλλαξε το κλίμα στο τριφύλλι, ο κόσμος βλέπει πλέον την προσπάθεια που γίνεται εντός των τεσσάρων γραμμών και οι ποδοσφαιριστές είναι δεμένοι όσο ποτέ σε σύγκριση με πιο πριν.

Ο ερχόμενος αγώνας, το ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση την ερχόμενη Τετάρτη (7/2) στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αποτελεί τον πλέον σημαντικό αγώνα για το τριφύλλι, μέχρι τον επόμενο. Είναι και ένας αγώνας αποδείξεων για τον ίδιο τον Πέτεφ.

Να αποδείξει πως η ομάδα μπορεί να κερδίζει τα ντέρμπι (όπως έκανε με ΑΕΛ εκτός έδρας) και πως η αλλαγή επήλθε μια και καλή. Αν η Ομόνοια κερδίσει εκτός έδρας την Ανόρθωση τότε θα μιλάμε για την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη σε ντέρμπι φέτος και θα μπουν γερές βάσεις ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top