LIKE ONLINE

Νιώθεις καλά με τη σχέση σου; 3 ερωτήσεις που πρέπει να θέσεις στον εαυτό σου

Νιώθεις καλά με τη σχέση σου; 3 ερωτήσεις που πρέπει να θέσεις στον εαυτό σου

Είσαι σε σχέση, αγαπάς τον σύντροφό σου, όμως δεύτερες σκέψεις σου κατακλύζουν το μυαλό; Σε όλους έχει συμβεί.

Μπορεί μια σχέση να έχει τις καλύτερες βάσεις, μπορεί να υπάρχουν βαθιά συναισθήματα, όμως κάπου στην πορεία ή αλλιώς στην επικοινωνία να χαλάει το πράγμα. Αλήθεια, αξίζει να δώσεις τέλος στη σχέση σου γι΄αυτά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί ή πρόκειται για μια βιαστική απόφαση που μετέπειτα θα μετανιώσεις;

Η πρώτη σκέψη που πρέπει πάντοτε να κάνεις φέρνει στο κέντρο εσένα. Σε αυτή τη ζωή έχεις έρθει για να διαγράψεις τη δική σου πορεία με τα σωστά και τα λάθη, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες. Προτεραιότητά σου πρέπει να είναι η ευτυχία σου και όσα σε κάνουν να χαμογελάς σε καθημερινή βάση. Αφού αυτά πιστεύουμε ότι έγιναν δεδομένα, προχωράμε παρακάτω.

Αν έχεις αμφιβολίες για τη σχέση σου και τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει να είσαι μαζί του, τρία ερωτήματα θα ξεκαθαρίσουν τη σκέψη σου και θα σε βγάλουν από το δίλημμα.

1.Σκέφτεσαι το μέλλον μαζί του;

Το παρόν το σκέφτεσαι σίγουρα, τι συμβαίνει, όμως, με το μέλλον. Αν κλείσεις τα μάτια σου, θα σε δεις μαζί του σε κάποια χρόνια από σήμερα ή αποκλείεις κάθε τέτοιο σενάριο. Αν η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι αρνητική, τότε γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις.

2.Είσαι πραγματικά χαρούμενη όταν είσαι μαζί του;

Η συνήθεια πολλές φορές φθείρει τις σχέσεις και αυτό είναι γεγονός. Αν νιώθεις ότι μένεις μαζί του επειδή συνήθισες να είσαι σε αυτή τη σχέση και φοβάσαι το άγνωστο μέλλον, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις και να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου. Αν, πάλι, οι στιγμές με τον αγαπημένο σου είναι πολύτιμες και σε γεμίζουν χαρά, είσαι στην κατάλληλη σχέση.

3.Μπορείς να φανταστείς την καθημερινότητά σου χωρίς εκείνον;

Αν η απάντηση είναι ναι, τότε ίσως αυτή η σχέση να έχει φτάσει στο τέλος της για σένα. Αν πάλι, το όχι σου βγαίνει αβίαστα, τότε μάλλον περνάτε μια δύσκολη περίοδο και σύντομα θα είναι όλα όπως πριν.

ΠΗΓΗ: Jenny.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ συνεχίζουν να υποστηρίζουν το Ισραήλ αλλά «δεν κάνουν τα στραβά μάτια» για τη Ράφα

Βροχές και καταιγίδα στο... μενού - Ποιες περιοχές επηρεάζονται και πότε

Μέχρι ποια ηλικία λαμβάνουν επίδομα τέκνου για αγόρια και μέχρι ποια για κορίτσια; Τι ισχύει για ΑμεΑ;

Έφοδοι, παρακολουθήσεις, κατασχέσεις, όπλα και ναρκωτικά – Οι «διαταράξεις» της νύχτας και το οργανωμένο έγκλημα



Ευρωεκλογές: Τελικές αναμετρήσεις - Αλλάζει η κομματική σκακιέρα - Η αποκαθήλωση του ΔΗΚΟ

Ευρωεκλογές: Τελικές αναμετρήσεις - Αλλάζει η κομματική σκακιέρα - Η αποκαθήλωση του ΔΗΚΟ

Με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από το θέμα της πρωτιάς ανάμεσα σε ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ ποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα θα κόψει πρώτο το νήμα την νύχτα της 9ης Ιουνίου. Στην πορεία, τα πράγματα άλλαξαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top