ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μερκής: «Μεγάλη ομάδα η Ομόνοια αλλά…»

Μερκής: «Μεγάλη ομάδα η Ομόνοια αλλά…»

Ο Κύπριος αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Μερκής, μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας με 0-2, παραχώρησε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της Primetel.

Αναλυτικά:

Για τη σημασία της νίκης: «Είναι τεράστια νίκη κόντρα στον αιώνιο όλες είναι. Ειδικά όταν είμαστε στα πλέι οφ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Θα συνεχίσουμε το ίδιο σκληρά και στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για το σερί απέναντι στην Ομόνοια: «Τα τελευταία χρόνια ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, σαν ποιότητα και σαν ποδόσφαιρο που παίζει. Αυτός είναι ο λόγος. Η Ομόνοια είμαι μια μεγάλη ομάδα αλλά τα τελευταία χρόνια δεν είναι στα καλύτερά της. Αυτό όμως δε μειώνει τις νίκες μας. Η Ομόνοια σε ότι κατάσταση και να είναι θα δίνει πάντα το 100% και παραπάνω γιατί είναι ντέρμπι αιωνίων».

Για το γεγονός πως ήταν ένα δυνατό παιχνίδι: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, δυνατό με σκληρά φάουλ. Οι διαιτητές σήμερα νομίζω διαχειρίστηκαν άριστα ένα δύσκολο παιχνίδι. Να τους συγχαρούμε κι αυτούς. Στο πρώτο εικοσάλεπτο ήμασταν λίγο νωθροί, αλλά στη συνέχεια είχαμε ευκαιρίες και στο δεύτερο μπορούσαμε να σκοράρουμε και δεύτερο γκολ αλλά ήμασταν λίγο επιπόλαιοι. Η Ομόνοια στο τέλος είχε τις δικές της στιγμές αλλά ευτυχώς δεν το πληρώσαμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top