ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάββας: «Αηδίασα με το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ»

Σάββας: «Αηδίασα με το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ»

Αηδιασμένος με όσα είδε πριν το ματς του ΠΑΟΚ και από το πρώτο γκολ του «Δικεφάλου του Βορρά» στα Γιάννινα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης.

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης, λίγη ώρα πριν τη σέντρα στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, λέγοντας πως όσα είδε τον αηδίασαν:

«Αηδίασα πάρα πολύ από τα όσα είδα πριν στο ματς του ΠΑΟΚ και το πρώτο γκολ που έβαλε ο Πέλκας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, τόνισε ότι το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και συγκινήθηκε από όσα δήλωσε ο Μίκης Θεοδωράκης:

«Πήγα στο συλλαλητήριο και με συγκίνησαν τα λόγια του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος είναι γνήσιος αριστερός. Μίλησε μεταξύ άλλων για αριστεριστές και ας τα ακούν αυτά μερικοί κι ας κάνουν την αυτοκριτική τους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top