ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρέχουν να τα μαζέψουν οι κιτρινοπράσινοι

Τρέχουν να τα μαζέψουν οι κιτρινοπράσινοι

Τρέχει να τα μαζέψει η διοίκηση της ΑΕΚ μετά τις τοποθετήσεις του πρώην προέδρου της Ανόρθωσης, Αντώνη Δημητρίου, ο οποίος σχολίασε την επίσημη τοποθέτηση των κτρινοπρασίνων περί «γκρίζων λύκων».

Οι Λαρνακείς σημειώνουν με ανακοίνωση τους ότι δεν αναφέρονταν στην ολότητα των οπαδών της Ανόρθωσης αλλά στους συγκεκριμένους οπαδούς που ενεπλάκησαν στο επεισόδια.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Δεν έχουμε καμμία πρόθεση να εισέλθουμε σε κύκλο αντιπαράθεσης με το Σωματείο της Ανόρθωσις, με το οποίο οι σχέσεις μας βρίσκονται σε καλό σημείο. Είμαστε όμως αναγκασμένοι να απαντήσουμε στην δήλωση του τέως Προέδρου της κ. Αντώνη Δημητρίου σημειώνοντας τα εξής:

1. Διερωτάται κανείς ποιο σκοπό έχει η άμεση επίθεση στο πρόσωπο του Προέδρου μας, ως απάντηση σε μια ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Σωματείου μας

2. Η ανακοίνωση μας ξεκάθαρα στρέφεται προς τους συγκεκριμένους φιλάθλους της Ανόρθωσις (η λέξη φιλάθλους τοποθετήθηκε εντός εισαγωγικών), που άνανδρα επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν μεσήλικα φίλαθλο μας. Μήπως ο κ.Δημητρίου διαφωνεί με την καταδίκη τέτοιων ενεργειών;

3. Θα ανέμενε κάποιος, από τον κ.Δημητρίου να έδειχνε λιγότερη ευαισθησία στην ανακοίνωση μας και μεγαλύτερο θυμό εναντίον εκείνων των οποίων η συμπεριφορά θυμίζει όντως τις ενεργειες που στοίχισαν την ζωή μελών του Σωματείου που κάποτε ηγείτο».

Διαβάστε επίσης:

Α. Δημητρίου στο {TS}: «Ο πρόεδρος της ΑΕΚ πριν μιλά για Ανόρθωση, να πλένει το στόμα του με σαπούνι»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top