ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάρκος Παγδατής από ατσάλι!

Μάρκος Παγδατής από ατσάλι!

Μόνο… απλό δεν ήταν το ντεμπούτο του Μάρκου Παγδατή στο κυρίως ταμπλό του φετινού Indian Wells Masters. Ο Κύπριος πρωταθλητής τα “είδε” όλα μέχρι να καταφέρει να υπερκεράσει το εμπόδιο του μαχητικού Ιάπωνα Γιοσιχίτο Νισιόκα και να πάρει παράλληλα την πρόκριση στον 2ο γύρο του θεσμού.

Το Νο102 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, επιβλήθηκε μετά από 2 ώρες και 15 λεπτά του Νο255 στον κόσμο, ο οποίος αγωνίστηκε με προστατευμένη βαθμολογία στο τουρνουά, με τελικό σκορ 7-5, 3-6, 7-5 και “σφράγισε” το εισιτήριό του για την επόμενη φάση του τουρνουά, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό Ντιέγκο Σεμπαστιάν Σβάρτζμαν, Νο14 του ταμπλό!

Ο Μάρκος, μπορεί να κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη για τον ίδιο νίκη-πρόκριση στον επόμενο γύρο του τουρνουά, όμως δεν έπεισε ιδιαίτερα με την απόδοσή του, αφού σε πολλά σημεία του αγώνα άφησε τον Νισιόκα να φαίνεται το αφεντικό του court και δεν είχε την κατάλληλη ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης, χάνοντας αρκετές φορές γκέιμς στο σερβίς του.

Τελικά, μπόρεσε να διαχειριστεί άψογα την απώλεια του προβαδίσματος με μπρέικ στο τρίτο σετ, όπου σέρβιρε για τη νίκη στο 5-4, και κερδίζοντας οκτώ συνεχόμενους πόντους σε βάρος του Νισιόκα, στο 5-5, 30-0 υπέρ του Ιάπωνα, “έκλεισε” εντυπωσιακά τον αγώνα, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον 2ο γύρο, στον θεσμό της Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Αυτήν, ήταν η τρίτη σερί νίκη του Μάρκου Παγδατή στο Indian Wells, καθώς ο 31χρονος προέρχεται από δυο εύκολες νίκες στα προκριματικά του θεσμού, οι οποίες και τον οδήγησαν στο main draw της διοργάνωσης.

Πηγή: www.tennis24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top