ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ‘Έλλειψη έρωτα’ οδήγησε τον 61χρονο στην κτηνοβασία - VIDEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ‘Έλλειψη έρωτα’ οδήγησε τον 61χρονο στην κτηνοβασία - VIDEO

Η έλλειψη έρωτα οδήγησε τον 61χρονο στην κτηνοβασία. Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος του Κόμματος για την Ευημερία των Ζώων, Κυριάκος Κυριάκου.

Μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» με την δημοσιογράφο Κατερίνα Χριστοφίδου, είπε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του ο 61χρονος που παραδέχθηκε την κτηνοβασία, είχε σώας τας φρένας και ο ίδιος απέδωσε την αποτρόπαια πράξη του στην ‘έλλειψη έρωτα’.

Ακολούθως, ο κ. Κυριάκου υπέβαλε σχετικό ερώτημα στον καταρτισμένο ψυχίατρο Θάνο Ασκητή (συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης στην εκπομπή). Ο κ. Ασκητής απέδωσε την πράξη του 61χρονου σε σεξουαλική διαστροφή ή παρέκκλιση.

Εξήγησε προηγουμένως ότι παλαιότερα οι αντιλήψεις ήταν διαφορετικές, αποδίδοντας το στη σύνδεση που είχαν παλιότερα οι άνθρωποι με τα ζώα. Ωστόσο, κάθε άλλο παρά έδωσε ελαφρυντικά γι΄ αυτή την πράξη.

Δείτε το οπτικό υλικό:

https://www.youtube.com/watch?v=B_pwO1xJ5MY&feature=youtu.be

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top