ΕΛΛΑΔΑ

ΝΑΤΟ: Βρείτε τα μεταξύ σας για τους δύο στρατιωτικούς

ΝΑΤΟ: Βρείτε τα μεταξύ σας για τους δύο στρατιωτικούς

Τακτική ίσων αποστάσεων από την Ελλάδα και την Τουρκία κράτησε ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, κληθείς να σχολιάσει σε συνέντευξη του στο Τουρκικό Πρακτορείο Ειδήσεων Anadolu,το μεθοριακό επεισόδιο στον Έβρο, που οδήγησε στην κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης.

O Γ.Γ του ΝΑΤΟ είπε "πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να λύσουν αποκλειστικά η Ελλάδα και η Τουρκία, μεταξύ τους" αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως η Βορειοατλαντική συμμαχία δεν πρόκειται να εμπλακεί.

O Γ.Γ. του ΝΑΤΟ αναφέρθηκε και στη συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας για την αγορά του πυραυλικού συστήματος S-400 λέγοντας πως αποτελεί "εθνική επιλογή της Τουρκίας".

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top