ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την υλοποίηση του στόχου της

Για να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την υλοποίηση του στόχου της

Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει αύριο (17/3 Σάββατο) την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Πολύ σημαντικό το παιχνίδι καθώς είναι μεγάλο το βαθμολογικό κίνητρο.

Αυτή την στιγμή η Κυρία είναι στην τρίτη θέση και είναι μπροστά από την τέταρτη ΑΕΚ με 2 πόντους, ενώ είναι μπροστά και από την πέμπτη ΑΕΛ με 6 πόντους. Στόχος της ομάδας του Ρόνι Λέβι είναι η κατάκτηση θέσης που οδηγεί σε έξοδο στην Ευρώπη και για αυτό θέλουν να διατηρήσουν την τρίτη θέση που ήδη κατέχει.

Αυτό αυτόματα κάνει το παιχνίδι πολύ σημαντικό αφού σε περίπτωση που έρθει το διπλό μέσα στην Λεμεσό η διαφορά θα πάει στους 9 και έτσι θα ανοίξει η ψαλίδα από την 5η θέση που σίγουρα δεν οδηγεί στην Ευρώπη.

Θυμίζουμε πως η τέταρτη θέση δεν είναι απαραίτητα προνομιούχα καθώς ΑΝ η Πάφος κατακτήσει το Κύπελλο τότε Ευρώπη θα πάνε οι πρώτοι τρεις και ο κυπελλούχος (Πάφος).

Όλα αυτά είναι σενάρια όμως. Οι Αμμοχωστιανοί θα πάνε στην έδρα της ΑΕΛ με σκοπό να κερδίσουν, να κάνουν ακόμα ένα βήμα προς την υλοποίηση του στόχου τους και να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top