ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μπριζωμένος» ο ΑΠΟΕΛ για το κρισιμότερο ντέρμπι στην «κούρσα» για το έκτο σερί

«Μπριζωμένος» ο ΑΠΟΕΛ για το κρισιμότερο ντέρμπι στην «κούρσα» για το έκτο σερί

Άπαντες στον Αρχάγγελο έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του Κυριακάτικου (18/03, 16:00) ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα, το οποίο δεν είναι απλά ένα ματς τριών βαθμών σαν όλα τ΄ άλλα, αφού αν κερδίσει η Λεμεσιανή ομάδα, θα υπερτερεί στην ισοβαθμία και η διαφορά θα είναι ουσιαστικά στο +4.

Και όλα αυτά, λόγω εκείνου του… εφιαλτικού 0-4 στο ΓΣΠ, το οποίο δίνει στον Απόλλωνα ένα ισχυρό αβαντάζ στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» όμως είναι «μπαρουτοκαπνισμένοι» από τέτοια κρίσιμα ματς και έχουν την ικανότητα, την εμπειρία, αλλά και την ποιότητα για να φύγουν ξανά με το διπλό από τη Λεμεσό, όπως συνέβη στα τέλη Ιανουαρίου.

Και σε μία τέτοια περίπτωση, θα φέρουν την «παρτίδα» στα μέτρα τους και θα ελέγχουν την κατάσταση, έχοντας αυτοί το πάνω χέρι.

Εννοείται πως και η ισοπαλία θα είναι θετικό αποτέλεσμα, όμως ο ΑΠΟΕΛ δεν κατεβαίνει σε κανένα ματς για το Χ, εκτός κι αν στην πορεία του αγώνα, οι περιστάσεις είναι τέτοιες που τον υποχρεώσουν σε «συμβιβασμό».

Έχοντας ως οδηγό το 1-2 του Β΄ γύρου και μελετώντας με κάθε λεπτομέρεια όλα τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου, ο Γιώργος Δώνης καταστρώνει το αγωνιστικό του πλάνο για την «απόδραση», έχοντας πολλές επιλογές στη διάθεση του, ενώ δούλεψε πολύ και στο ψυχολογικό κομμάτι, «γκαζώνοντας» τους πάντες για να εμφανίσει 11 «κομάντος» στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου.

Πιθανή ενδεκάδα: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πέρεθ, με τους Νσούε και Ιωάννου (αντί Λάγο) στα άκρα και τους Καρλάο, Μερκή (ή Πολιάκοφ) στο κέντρο της άμυνας.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Μοράις μαζί με τον Φαρίας, αν δεν είναι έτοιμος για 11άδα ο Σόουζα (σσ. είναι στην αποστολή), με τον Εμπεσίλιο πιο μπροστά σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Από εκεί και πέρα, οι Σαλάι και Ζαχίντ είναι φαβορί για τα άκρα, με εναλλακτικές επιλογές τους Ορ και Αλωνεύτη, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί εκτός απροόπτου ο Ντελατόρε, με τους Ντε Καμάργκο και Ποτέ να… καραδοκούν.

Σημειώνουμε ότι στο Τσίρειο δεν θα είναι… μόνοι τους οι «γαλαζοκίτρινοι», αφού θα έχουν τη συμπαράσταση 1300 οπαδών τους, οι οποίοι θα δώσουν δυναμικό παρών.

Μπορεί να απουσιάζουν οι οργανωμένοι, λόγω του γνωστού μέτρου διάθεσης εισιτήριων από την ΚΟΠ, όμως αυτοί που θα πάνε Λεμεσό, δεν θα πάνε για… αναψυκτικά, πατατάκια και πασατέμπο ή selfies, αλλά για να δώσουν τη δική τους «μάχη» (με την καλή έννοια) στην Ανατολική κερκίδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top