ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επτά στροφές πριν από το τέλος και ο κατήφορος της Ομόνοιας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό…

Επτά στροφές πριν από το τέλος και ο κατήφορος της Ομόνοιας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό…

Οι «πράσινοι» σε άλλο ένα παιχνίδι, αυτή την φορά με την ΑΕΚ πήραν βαθμό απροβίβαστο και δέχθηκαν την πέμπτη σειρά ήττα στο πρωτάθλημα (3η στην φάση των πλέι – οφ). Για να βρούμε την τελευταία νίκη της Ομόνοιας θα πρέπει να ανατρέξουμε ένα μήνα πίσω και συγκεκριμένα στις 10 Φεβρουαρίου.

Θα μπορούσαμε να γράφουμε με τις ώρες για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, όμως με λίγα λόγια και εκ των αποτελεσμάτων των «πρασίνων» και την βαθμολογική τους θέση καταδεικνύουν την ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΗ, ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ και ΤΡΑΓΙΚΗ κατάσταση στην οποία βρίσκεται τους τελευταίους μήνες το «τριφύλλι».

Το πιο τραγικό για τον ένδοξο σύλλογο της Λευκωσίας, είναι ότι οι οπαδοί της παιχνίδι με παιχνίδι, της γυρίζουν για τα καλά την πλάτη, αφού δεν αντέχουν να βλέπουν την ομάδα τους να παίζει χωρίς στόχους και η οποία παρουσιάζεται στο γήπεδο χωρίς αρχή, μέση και τέλος.

Το γεγονός ότι οι «πράσινοι» την φετινή σεζόν «χτίστηκαν» από το μηδέν με τον Πάμπο Χριστοδούλου και χωρίς την πίεση των παιχνιδιών της Ευρώπης, αυτό κάνει την φετινή αποτυχία του «τριφυλλιού» να φαντάζει ακόμη μεγαλύτερη.

Οι λανθασμένες επιλογές (μεταγραφές και ο σχεδιασμός της ομάδας), αλλά και οι λάθος χειρισμοί από την προηγούμενη τεχνική ηγεσία και με συνδυασμό τα άσχημα αποτελέσματα απομάκρυνα τους «πράσινους» από τους στόχους αρκετά νωρίς (από το Φεβρουάριο).

Με τον Βούλγαρο κόουτς η Ομόνοια κατάφερε να αναπτερώσει τις ελπίδες της για κάτι καλό την φετινή σεζόν ωστόσο στις τελευταίες αγωνιστικές ο Λευκωσιάτικος σύλλογος ξέμεινε από βενζίνη. Σίγουρα η απογοήτευση είναι τεράστια στο «Ηλίας Πούλλος», όμως όλοι θα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά.

Έστω και την ύστατη ο Πέτεφ θα πρέπει να κάνει μια πιο σωστή διαχείριση του ρόστερ και έστω και με χωρίς στόχους να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο με μια καλύτερη εικόνα, καθώς πλέον έχει καταντήσει ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ η Ομόνοια να παρουσιάζεται με αυτόν τον τρόπο.

Οι επόμενες μέρες, πάντως είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την Ομόνοια τόσο στα εκλογικά (ακόμη δεν ξεκαθάρισε το σκηνικό) αλλά και για την «μάχη» των κριτηρίων που «καίει» αρκετά κι αν κρίνουμε ότι η Διοίκηση από τον κόσμο της να βγει μπροστά να βοηθήσει, με τα αποτελέσματα που έχουν σκορπίσει την απογοήτευση κάνουν τα πράγματα ακόμη δυσκολότερα.

Τα ΦΑΟΥΛ του Πέτεφ…
Όταν η Ομόνοια έμεινε εκτός κυπέλλου και ο μοναδικός στόχος που κυνηγούσε ήταν η Ευρώπη, θεωρούμε και κατά την άποψη μας ήταν εντελώς λανθασμένη η απόφαση που πήρε για να θέσει εκτός πλάνων τους Μαργκάσα, Λόπες και Σοάρες, με την απουσία τους να φαίνεται μέσα στο γήπεδο, αφού η Ομόνοια δεν μπορεί να αναπτυχθεί σωστά.

Μέσα σε όλα αυτά και την κόντρα που δημιουργήθηκε μεταξύ Πέτεφ και των τριών Πορτογάλων, ήρθε να προστεθεί και το περιστατικό με τον Καντέ και τον Κανού που κάνουν τις καταστάσεις ακόμη πιο σοβαρές, χτυπώντας για τα καλά το καμπανάκι κινδύνου στην Ομόνοια.

Φυσικά αυτό δεν είναι το μοναδικό φάουλ του τεχνικού της Ομόνοιας. Στις τοποθετήσεις του μετά το ματς με την ΑΕΚ, είπε ότι «πρέπει να είσαι τρελός να πιστεύεις ότι θα αλλάξει κάτι φέτος…».

Όταν ο ίδιος ο τιμονιέρης του πλοίου που βουλιάζει δεν πιστεύει ότι η κατάσταση δεν σώζεται, τότε ούτε και οι ίδιοι ποδοσφαιριστές θα μπορέσουν να προσφέρουν τα αναμενόμενα εντός των τεσσάρων γραμμών.

Πάντως οι επιλογές του Βούλγαρου κόουτς δείχνουν χαμένες μέσα στο γήπεδο και κάποιοι παίκτες που είτε έρχονται από τον πάγκο, είτε αγωνίζονται ως βασικοί σέρνονται μέσα στο γήπεδο… με την διαχείριση από τον Πέτεφ να μοιάζει εντελώς ΛΑΘΟΣ και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top