ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ρέαλ είχε τον Ρονάλντο της!

Η Ρέαλ είχε τον Ρονάλντο της!

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο Ρονάλντο να πετυχαίνει καρέ γκολ, η Ρεάλ νίκησε 6-3 εντός έδρας την Χιρόνα και πέρασε 3η στην La Liga.

Εξαιρετική προπόνηση ενόψει του πιο κρίσιμου σημείου της σεζόν έκανε η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν καθώς επικράτησε με 6-3 των νεοφώτιστων στο Santiago Bernabeu. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε τέσσερα γκολ και συμπλήρωσε 50 χατ-τρικ στην καριέρα του φτάνοντας τα 22 γκολ στη φετινή La Liga και πιάνοντας φόρμα λίγο πριν τα ματς για το Champions League με την Γιουβέντους. Μπέιλ και Λούκας Βάθκεθ τα άλλα τέρματα, έχασε έδαφος στη δύσκολη μάχη της Ευρώπης η Χιρόνα.

Στο 11′ άνοιξε το party με τα γκολ, με τον Ρονάλντο να κάνει το 1-0 ύστερα από ασίστ του Κροος, όμως η Χιρόνα ισοφάρισε στο 29′ με δυνατή κεφαλιά του Στουάνι ύστερα από κόρνερ του Γκρανέλ. Το ημίχρονο έφυγε με 1-1 και στην επανάληψη έγιναν όλα. Στο 47′ ο Μπενζεμά πέρασε στον Κριστιάνο και εκείνος τελείωσε πειστικά οριζόντιο-και-μέσα και στο 59′ ο Πορτογάλος έδωσε ασίστ στον Λούκας Βάθκεθ για το 3-1. Στο 64′ ο Ρονάλντο έφτασε στο χατ-τρικ με σουτ στην κενή εστία μετά την επέμβαση του Μπόνο στο σουτ του Μπενζεμά (4-1). Η Χιρόνα μείωσε με κεφαλιά του Στουάνι στο 67′ σε 4-2 και στο 86′ ο Μπέιλ τελείωσε τη φάση μετά την κάθετη του Μόντριτς για το 5-2. Στο 88′ ο Χουάνπε έβαλε τρίτη κεφαλιά για τους Καταλανούς για το 5-3 και στο 91′ ο Ρονάλντο έφτασε στο καρέ έπειτα από νέα ασίστ από τον Κροος για το τελικό 6-3.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο, Κροος, Κόβατσιτς (71′ Μόντριτς), Βάθκεθ, Ασένσιο (70′ Μπέιλ), Ρονάλντο, Μπενζεμά (83′ Ισκο).

Χιρόνα (Πάμπλο Μαντσίν): Μπόνο, Ραμάλιο, Εσπινόσα, Χουάνπε, Μοχίκα, Μαφέο (83′ Αδάι), Μπόρχα Γκαρθία (69′ Λοσάνο), Πόρτου, Γκρανέλ, Πονς, Στουάνι (87′ Στουάνι).
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top