ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφίσα του ISIS με αιχμάλωτο τον Μέσι ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αφίσα του ISIS με αιχμάλωτο τον Μέσι ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μία αφίσα που παρουσιάζει τον Λιονέλ Μέσι αιχμάλωτο των Τζιχαντιστών, οι οποίοι απειλούν ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, είδε το φως της δημοσιότητας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ISIS βάζει στο… στόχαστρο τον Λιονέλ Μέσι, κάτι που έχει κάνει και με άλλους αστέρες του ποδοσφαίρου στο παρελθόν.

Μία νέα αφίσα που κυκλοφόρησε δείχνει τον Αργεντινό άσο να βρίσκεται στα χέρια των Τζιχαντιστών και να κάθεται στα γόνατα φορώντας μια πορτοκαλί στολή, ανάλογη με αυτή που φορούν οι κρατούμενοι στο Γκουαντάναμο.

Στο background της αφίσας διακρίνεται το Λουζνίκι της Μόσχας (το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου), με τον Τζιχαντιστή να κρατάει το κεφάλι του Μέσι, ενώ υπάρχει και απειλητικό μήνυμα από το Ισλαμικό Κράτος.

Το προπαγανδιστικό υλικό των Τζιχαντιστών έχει στραφεί τους τελευταίους μήνες συνολικά εναντίον του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι, κάτι που σίγουρα θα αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας των Αρχών στη Ρωσία.
gazzetta.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεμσοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top