ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν τον σταμάτησαν ούτε οι πυροβολισμοί – Καταζητείται 41χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν τον σταμάτησαν ούτε οι πυροβολισμοί – Καταζητείται 41χρονος

Συνεχίζει να καταζητείται ο 41χρονος οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς, στον δρόμο Λεμεσού – Φασούλας, όταν εντοπίστηκε με δεύτερο πρόσωπο να επιχειρούν να παραλάβουν 300γρ κοκαΐνης.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, για την υπόθεση συνελήφθη ο 43χρονος, που το βράδυ της Τρίτης (20/1) επιχείρησε να πάρει 300γρ κοκαΐνης από σημείο του δρόμου.

Ο 43χρονος ήταν συνοδηγός σε όχημα που οδηγείτο από 41χρονο, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει με το όχημά του.

Στην προσπάθειά του να εγκαταλείψει το σημείο, ο 41χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς και κατάφερε να διαφύγει. 

Όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα του ‘Πολίτη’, όταν ο 41χρονος οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, οι αστυνομικοί έριξαν τέσσερις προειδοποιητικούς πυροβολισμούς στα ελαστικά του οχήματος, ωστόσο δεν τον σταμάτησαν και κατάφερε να διαφύγει, αφού πρώτα τραυμάτισε τα δύο μέλη της ΥΚΑΝ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top