ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έπονται εξελίξεις στα Διοικητικά – Φαβορί ο Κατσουρίδης…

Έπονται εξελίξεις στα Διοικητικά – Φαβορί ο Κατσουρίδης…

Η Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ομόνοιας πλησιάζει (Απρίλιο) και στους «πράσινους» οι επαφές με πιθανούς υποψηφίους που θέλουν να αναλάβουν τις τύχες των Διοικητικών του συλλόγου συνεχίζονται πυρετωδώς.

Ως γνωστόν εδώ και μέρες το όνομα του Νίκου Κατσουρίδη παίζει αρκετά στο ρεπορτάζ των «πρασίνων» για να αναλάβει την Προεδρία του Λευκωσιάτικου συλλόγου και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται ότι ο κ.Κατσουρίδης είναι και σε προχωρημένες επαφές για σχηματισμό συνδυασμού.

Ο Νίκος Κατσουρίδης κρίνεται ένας από τους σοβαρότερους υποψηφίους την δεδομένη στιγμή για να αναλάβει τα ηνία της Προεδρίας της Ομόνοιας και όλα δείχνουν ότι έχει εξασφαλίσει και το οικονομικό πακέτο για να το πράξει αυτό.

Οι επαφές του κ.Κατσουρίδη να σημειώσουμε ότι περιλαμβάνουν άτομα του συνδυασμού «Εμπρός Ομόνοια», ενώ την ίδια ώρα ψάχνει και άτομα που να μπορούν να προσφέρουν οικονομική ανάσα στο σωματείο.

Από Δευτέρας πάντως αναμένεται ότι θα αρχίσουν να γίνονται ακόμη εντονότερες οι διεργασίες όσον αφοράν τα Διοικητικά των «πρασίνων», ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι συνεχίζουν τις επαφές τους για εμπλοκή και οι ομάδες των επιχειρηματιών από Λευκωσία και Λεμεσό.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top