ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κριτήρια Μαρτίου και να μην ξεχάσουν το Σάββατο κόντρα στην Ανόρθωση

Κριτήρια Μαρτίου και να μην ξεχάσουν το Σάββατο κόντρα στην Ανόρθωση

Πέραν των εξωαγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ομόνοια με τους Πορτογάλους και τον Πέτεφ έχει και παιχνίδια μπροστά της μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Σαφώς και το κύριο πρόβλημα της Ομόνοιας είναι τα διοικητικά και τα προβλήματα μέσα στην ομάδα αλλά οι σκέψεις είναι στραμμένες και στο αγωνιστικό κομμάτι. Η Ομόνοια θα πορευτεί για το υπόλοιπο της σεζόν με τον Γέσπερ Φρέντμπεργκ στον πάγκο. Το στοίχημα πλέον είναι να αλλάξει την εικόνα της ομάδας έστω και αν βρίσκεται εκτός στόχων. Τα χαμόγελα είναι δύσκολο να επιστρέψουν αλλά τουλάχιστον να γίνει ομάδα.

Αγώνας δρόμου για να προβάλουν να τηρήσουν τα κριτήρια του Μαρτίου. Είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα της ομάδας αφού στο οικονομικό δεν υπάρχουν εκπτώσεις. Αρκετά σημαντική είναι η επόμενη εβδομάδα και για τα διοικητικά  αφού όσοι θα υποβάλουν υποψηφιότητα θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουν να βάζουν απόψεις και ιδέες.

Πέραν όλων αυτών των προβλημάτων η Ομόνοια αντιμετωπίζει την Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Έχει τρεις συνεχόμενες ήττες και θέλουν σιγά σίγα στο πράσινο στρατόπεδο να αλλάξουν την κατάσταση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top