ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα «σφαχτούν» οι αιώνιοι της Λευκωσίας για «Ούζου»; Τι σχέση έχει ο Δώνης και η μεταγραφή-βόμβα Αναστασίου

Θα «σφαχτούν» οι αιώνιοι της Λευκωσίας για «Ούζου»; Τι σχέση έχει ο Δώνης και η μεταγραφή-βόμβα Αναστασίου

Το απόγευμα της Κυριακής (25-03-2018) η ιστοσελίδα sportdog.gr παρουσιάζει ρεπορτάζ με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να απασχολεί ΑΠΟΕΛ (αν και έχει νέο προπονητή τον Μπρούνο Μπαλταζάρ) και Ομόνοια για να είναι ο εκλεκτός της νέας σεζόν, ενώ την ίδια ώρα αναφέρεται και στη σχέση του Ελλαδίτη κόουτς, Γιώργου Δώνη, όπως και για που προορίζεται να πάει ο Ελλαδίτης προπονητής, Γιάννης Αναστασίου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα από το sportdog.gr αναφέρει:

Αν και ακόμα νωρίς, οι ομάδες αρχίζουν σιγά σιγά να ασχολούνται με τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι οι μεταγραφικές φήμες φουντώνουν.

Φυσικά, τα σενάρια που αναπτύσσονται δεν αφορούν μόνο παίκτες, αλλά και προπονητές. Στην επικαιρότητα βρίσκονται τα ονόματα του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Γιάννη Αναστασίου, αφού ο πρώτος γράφεται ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ενώ ο δεύτερος είναι ελεύθερος και ψάχνει ομάδα.

Για τον Ουζουνίδη, μάλιστα, κυκλοφορεί το σενάριο ότι τις προηγούμενες ημέρες τον προσέγγισε o ΑΠΟΕΛ για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Δώνη. Το θέμα δεν προχώρησε, με την κυπριακή ομάδα να διαψεύδει τα σενάρια.

Ωστόσο, παρά τις διαψεύσεις, η φημολογία για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να υφίσταται. Μάλιστα, σε αυτή έχει προστεθεί εκτός του ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια, καθώς αμφότερες οι κυπριακές ομάδες «ψάχνονται» για Έλληνες προπονητές.

Όσο για τον Γιάννη Αναστασίου, φαίνεται να στοχεύει σε κίνηση που θα προκαλέσει έκπληξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού ψάχνει δουλειά στην Αγγλία, έστω και ως βοηθός προπονητή!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες



Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για εντοπισμό των κουκουλοφόρων που βανδάλισαν το βράδυ της Πέμπτης τα κλειστά γήπεδα του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, στην οδό Γιώργου Θυρώτου, στη Λεμεσό, καθώς και σταθμευμένα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top