ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο καρέ του κυπέλλου

Στο καρέ του κυπέλλου

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: Pokka ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3 (15-25,21-25, 24-26)

Με δεύτερη νίκη προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας η Ομόνοια. Σε αγώνα που κράτησε 1 ώρα και 16 λεπτά επιβλήθηκε εκ νέου της Pokka ΑΕ Καραβά με 0-3 σετ στο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό. Σε συνδυασμό με τη νίκη που πέτυχε την Παρασκευή 23 Μαρτίου με 3-0 στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» πέρασε στο καρέ του Κυπέλλου.

Οι «πράσινοι» αναμένουν τον αντίπαλό τους που θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Ανόρθωση – Αναγέννηση Δερύνειας (σ.σ. νίκησε 3-1 στον πρώτο αγώνα η Ανόρθωση).Αντίθετα, η Pokka ΑΕ Καραβά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της τη σεζόν 2017-18.

Αποφασισμένη μπήκε η Ομόνοια στο πρώτο σετ. Παίζοντας όσο χρειαζόταν πήρε από την αρχή διαφορά και ολοκλήρωσε σε 21 λεπτά το σετ με 15-25 ανοίγοντας το σκορ. Η ομάδα της Pokka ΑΕΚ αγωνίστηκε με νέες αλλαγές στην εξάδα, αλλά δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό των «πρασίνων».

«Μύρισε» ντέρμπι το δεύτερο σετ. Η ομάδα του Λέτσιεφ ανασυντάχθηκε και πίεσε πολύ την Ομόνοια. Ωστόσο, οι «πράσινοι» είχαν περισσότερες λύσεις και μέσα σε 25 λεπτά κέρδισαν με 21-25 ανοίγοντας την ψαλίδα του σκορ στο 0-2 σετ. Με αυτό τον τρόπο, οι «πράσινοι» του Καλματζίδη πήραν την πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Με δεδομένο ότι η πρόκριση κρίθηκε αυτό έδωσε την ευκαιρία στις δυο ομάδες να παίξουν χωρίς άγχος στο τρίτο σετ. Ο κόουτς Καλματζίδης από πλευράς Ομόνοιας δοκίμασε σχήματα και παίκτες, ενώ η ομάδα του Καραβά τα έδωσε όλα για να πάρει το σετ. Μετά από αγώνα που κράτησε 30 λεπτά η Ομόνοια κέρδισε με 24-26 και πήρε τη νίκη – πρόκριση με 0-3 σετ.

Pokka ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ(ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Παναγιωτίδης, Μπέντουτσκα, Ράμα, Θεοδούλου, Χατζηφιλίππου, Καλαφάτης – Λίμπερο: Mιχαήλ. – Αλλαγές: Γκαρσία.

OMONOIA(Γ. ΚΑΛΜΑΤΖΙΔΗΣ): Προδρόμου, Μπάγκρεϊ, Αχ. Πετρακκίδης,Αντωνιάδης, Σιντιμπέ, Φιλάρντι – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου. – Αλλαγές: Αχιλλέως, Αυγ. Σαββίδης.

Οι επαναληπτικοί προημιτελικοί Green Air Παφιακός-Νέα Σαλαμίνα (σ.σ. 3-0 ο πρώτος αγώνας ο Green Air Παφιακός), Ανόρθωση – Αναγέννηση Δερύνειας (σ.σ. 3-1 ο πρώτος προημιτελικός για την Ανόρθωση) και ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιάς Φρ. (σ.σ. 3-0 το ΑΠΟΕΛ στον πρώτο αγώνα) θα διεξαχθούν την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.

Σε αγώνα που έγινε στο Θεμιστόκλειο για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Εφήβων η Ανόρθωση κέρδισε τον Εθνικό Λατσιών 3-0 σετ (25-17, 25-17, 25-16) και πέρασε στον τελικό.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top