ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ομόνοια: Ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ, ο Σωτηρίου, το ‘twin’ της Άχνας και το μεγάλο… ‘αλλά’

Ομόνοια: Ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ, ο Σωτηρίου, το ‘twin’ της Άχνας και το μεγάλο… ‘αλλά’

Η Ομόνοια βρίσκεται σε κλίμα αβεβαιότητας όμως ο μεταγραφικός σχεδιασμός λειτουργεί έστω και στον αναπνευστήρα.

Το παρών συμβούλιο μετρά μέρες και αναζητείται ο οικονομικός σωτήρας της ομάδας. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η ριζική αλλαγή ανθρώπινου δυναμικού στο Ηλίας Πούλλος το καλοκαίρι, αφού οι πλείστοι ποδοσφαιριστές φάνηκαν ανίκανοι να σηκώσουν το βαρύ τριφύλλι στο στήθος.

Το ποδοσφαιρικό παζάρι όμως δεν μπορεί να περιμένει. Ήδη οι ζυμώσεις άρχισαν και ποδοσφαιριστές που έκαναν την διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα έχουν ήδη βολιδοσκοπηθεί.

Ο διεθνής με την Εθνική ανδρών πλέον Βασίλης Παπαφώτης μένει και τυπικά ελεύθερος το καλοκαίρι από τον ΑΠΟΕΛ και θεωρείται σχεδόν απίθανο να μην συνεχίσει σε ομάδα της 6αδας.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον μικρό αδερφό του Πιέρου Σωτηρίου, Κωνσταντίνο, ο οποίος με 27 συμμετοχές και 2 γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού καθώς και με πολύ καλές εμφανίσεις με το εθνόσημο στο στήθος με την Εθνική Ελπίδων τραβάει τα βλέμματα μικρών (Ερμής) και μεγάλων ομάδων.

Το πάζλ ολοκληρώνει και το επιθετικό δίδυμο του Εθνικού Γιώργος Παπαγεωργίου και Αντρέας Ηλία οι οποίοι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος έδειξαν να έχουν ποδοσφαιρική χημεία (2 ασίστ από Παπαγεωργίου, 2 γκολ από Ηλία).

Οι νεαροί μένουν ελεύθεροι σύμφωνα με τον όρο που έχουν στο συμβόλαιο τους που αφορά την περίπτωση υποβιβασμού, με την επόμενη τους ομάδα να καλείται να πληρώσει ένα μικρό ποσό στον Εθνικό που αφορά τα δικαιώματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης.

Τους θέλουν αλλά…

Μπορεί με τα σημερινά δεδομένα η Ομόνοια να βρίσκεται σε κλίμα αβεβαιότητας και ουσιαστικά ακέφαλη διοικητικά όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να διεκδικήσει τέτοιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Ίσως στην κατάσταση που βρίσκεται να χρειάζεται το κυπριακό στοιχείο αλλά και τον ενθουσιασμό τέτοιων παικτών.

Όμως και πάλι, με τις εκλογές να πλησιάζουν και την κατάσταση στην ομάδα να είναι αβέβαιη σχεδόν σε όλους τους τομείς θα είναι δύσκολο να μπει στην μάχη για την απόκτηση αυτών των ποδοσφαιριστών και μάλιστα να την κερδίσει…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top